49

Анонимен

преди 2 години

Ами то офцете ди мислят че тази зима ще работят от вкъщи и си купуват апартаменти, ама работодателите ще ги върнат в офисите, щото вкъщи много мишкуват.

48

До 49

преди 2 години

Един познат дава под наем за 600 лева маломерен двустаен апартамент в Света Троица. Наеми всякакви. Едностаен в Младост 500 лева, но има и за 300 лева.

47

Черепа

преди 2 години

Моля, обявите цените на чиста жилищна площ и сравнете с други средно или източноевропейски държави. Плащаме масрафа на строители и брокери далавераджии.40 квадрата за 120 хиляди евро, вие смятайте в тая сигания

46

Анонимен

преди 2 години

Не може да пропуснете нито един ден без да има статия за недвижимите имоти. Ясно е колко е засилен интереса към недвижимите имоти със всекидневни измислени статии.

45

До 48

преди 2 години

Хахха ай стига с тази Св.Троица. До преди покупката живях на такъв наем. Сега съм в по-голямо желище, с повече удобства и в по-добър район. Реално има наеми и за 450 и 4500лв. Въпрос на стандарт.

44

48

преди 2 години

За какви 1000 лв. наем говориш? Съседите за 3 стаен апартамент плащат 500 лв. в Света Троица

43

До 33

преди 2 години

Тук е пълно с инвеститори, факт! А сметна ли, че същите тези 10г при наем от 1000лв са около 60k EUR? Колко да паднат цените? И за това време ще живея в чуждо(и) жилища, а няма да си направя свой дом. В момента на терасата си отглеждам дървета и имам капково. Дали под наем ще инвестирам в подобни? Колко от хората под наем сключват застраховка живот? С ипотеката поне е задължителна и знам, че ако ми стане нещо, застраховката ще остави семейството ми в жилището, а не на улицата.

42

Анонимен

преди 2 години

Щом са почнали и не спират с платените статии значи голям глад майка е в строителството и брокерите

41

Анонимен

преди 2 години

Аз се радвам, че преди 4 години си купих 3 стаен в София.. в затворен комплекс. Платих го 730 Евро на квадрат. Днес в същия комплекс брокерите дават 1300 евро на квадрат да купят от собственик. Инъче цената е 1500 евра на квадрат. Незнам за какъв балон става дума, но в София има глад за имоти и цените се вдигат за месец.

40

Анонимен

преди 2 години

Имоти в страната на Слави Трифонов.Супер инвестиция!

39

брокерче

преди 2 години

На кое казвате имоти - на тия гета на снимката ли? Ако в цената на имота липсва ценообразуваща компонента ЗЕМЯ, просто подминавайте...Безплатен съвет, щото съм готин !

38

Sk

преди 2 години

***=ц,и,г,а,н,и,т,е

37

Мяу

преди 2 години

Няма как да има интерес към имоти. Има интерес от *** да разбиват селските имоти.

36

Туск

преди 2 години

1 аре бе пудели къде ви е спукания балон 10 год го чакаме вече тоя още не че се пука ами само расте, на вас ви е спукан мозъка 2 хората вече си платиха жилищата вие седите и подсмърчате отвънка 3 предлагам добри и качествени имоти за под наем - празни не са останали, проблеми имат тия с копторите по люлин и обеля като искате да ви е евтинко хак да ви е сега 4 балона надува единствено самочуствието на панелния философ от кухнето

35

Anonimen

преди 2 години

Голямо предлагане на никакви цени по данъчни оценки и купувачи пак няма. Както и да надувате/лъжите/ всички знаем какво е положението. Растат данъчните оценки на окупаторите, за да си пълнят гушите кметовете и администрацията им. Дори пари нямаме за елементарен ремонт. иганите ходят и ни събарят имотите за да ни опразват джоба принудително. Ако това не се спре от новия министър, протестите ще бъдат абсолютен факт!!

34

Асен

преди 2 години

В Шумен балона се спуска цените са на половина ха ха ха и пак няма клиенти ха ха ха

33

Анонимен

преди 2 години

Индийци,араби,турци,евреи,иранци,какво правят?Злато,дами и господа,злато,то е свобода,няма ДДС,няма банки,не те следят,може да го скриеш така,че и да не могат да ти го откраднат,и пази парите.Но чисто злато,монети,малки кюлчета.Иначе борсите,там парите се качват с индексите.Отваряте си сметка и вкарвате в лирок индекс и си държите парите поне 5 години.После няма и да помислите за имоти.

32

Анонимен

преди 2 години

Едни и същи коптори стоят непродадени с години.В същото време над 20% от жилищата в София са празни. Наемите са надолу. Ако на това му викате интерес.. аз му викам платена статия.

31

Мен

преди 2 години

Ако има засилено търсене какво чакате дигайте цените квадрата 5000 Евро и пак ако купуват пак дигайте цените и пак и пак инак не може да се справите

30

До 18

преди 2 години

Ами тия пари можеше да ги инвестираш в нещо,да направиш печалба и след 10 години да купиш жилище на много по-ниска цена. Щото сега цените са надут балон.