103

Анонимен

преди 2 години

До Западни ценности "Русия е толкова либерална ... както и запада." Вземай мерки.

102

в България

преди 2 години

Българите още преди да се появи вируса измираха като мухи от бедност и лошо здравеопазване, първи по смъртност в света. А най-куриозното е, че след като се появи "страшния" вирус, смътността като цяло не се е увеличила.

101

Киро

преди 2 години

Правите се на интересни и корави, но ако не дай си боже се разболеете тежко, после не 1 ами 10 ваксини ще искате да ви забодат в дупету.

100

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 111 ""И като им толкова добра ваксината в Англия, защо при почти 100% ваксинирани имат по 35 хиляди нови случаи на ден!" Защото щамът е по-заразен и различен. Имат много ниска смъртност. Очевидно е. Дори за анти-вакс *** като теб.

99

До 109

преди 2 години

Няма как да знам колко са ваксинирани и колко не, но си има доста неваксинирани, предимно по-младите, разбира се има и много ваксинирани, но определено не са 100%. Какъв е ефектът никой не знае, в градът, в който живея затвориха разширението в болницата определено за ковид, просто има единични случаи.

98

АнонимеН

преди 2 години

АКО СЛУЖЕБНОТО НА РАДЕВ ПРОДЪЛЖАВА ДА УПРАВЛЯВА И ТУК ЩЕ СТАНЕ СЪЩОТО СЪС ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВАКСИНИРАНЕ

97

Некъф

преди 2 години

Новия фашизъм ще роди нова революция която ще доведе до нов ред!!!

96

Анонимен

преди 2 години

И като им толкова добра ваксината в Англия, защо при почти 100% ваксинирани имат по 35 хиляди нови случаи на ден! Това не е било и при най-острата фаза на грипа.

95

Западни ценности

преди 2 години

При студената война западът не и излизал срещу етническия руски човек като националност ами против комунизма, другите както винаги са с неверна и незападна идеология. Но сега идеология няма, Русия е толкова либерална и капиталистическа както и запада. И сега изплува истинската фашистката и нациска същност на европейците и на Хитлер - за тях другите са непълноценни - и руснаци, и българи, и китайци - вие сте непълноценни защото нямата правилните европейски ценности, никога няма да ви считаме за европейци и не искаме да живеем с вас, можем да ви вземем само за слуги както българите.

94

Анонимен

преди 2 години

До До 103/106 "Повярвай ми, много повече от твоето твърдение "В Англия няма неваксинирани"" Не е мое твърдението. Просто ми беше любопитно как стои въпроса там където си.

93

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 95 "На кривата ваксина все нещо и пречи, в Англия е катасрофа, 35 хил нови случаи на ден при 100% ваксинирани" Брей, я погледни пак колко смъртни случая има. После провери колко са в "неваксинираната" България или Русия и ПАК ела. :))))

92

Анонимен

преди 2 години

Направи ли ви впечатление ,че се затегнаха мерките точно след срещата с Байдън

91

До 103

преди 2 години

Повярвай ми, много повече от твоето твърдение "В Англия няма неваксинирани"

90

Анонимен

преди 2 години

До До 97 - Очевидно никога не си стъпвал в Англия и пишеш от някое пернишко село.

89

Русия

преди 2 години

Русия си е яко свободна страна. Имаш свободата да не избираш.

88

Анонимен

преди 2 години

До До 97/99"Определено не си в час, в Англия съм, и около мен има много неваксинирани." Колко "много"? Колко са ваксинираните около теб спрямо неваксинираните?

87

До 86

преди 2 години

А ценностите на комунизма ?Белене,дезинформация,манипулация,пропаганда,отнемане на личността и единтичността,равнопоставеност между п()луиди()т и умен ,между мързелив тарикат и трудолюбив.Това ли са ценностите ?Да ти се казва какво да слушаш,как да се обличаш,ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ,дори и какво да ядеш( поради липса на разнообразие ).Стига с тоя ЗАПАД ! Виж ги в С.Корея

86

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 72 "В Русия вече има партизани-антиваксъри, но не са тежко въоръжени или агресивни. Просто живеят в гората в нещо, като комуни." По принцип голяма част от гражданите на Русия живеят така по принцип, тъй че как правиш разлика кои са анти-ваксъри и кои обикновени бедняци?

85

До 97

преди 2 години

Определено не си в час, в Англия съм, и около мен има много неваксинирани.

84

Я!

преди 2 години

Джендърите от разпадащото се ЕС се загрижили за Русия. Колко трогателно!