14

Анонимен

преди 2 години

Защото в Албания имат възможност за собствено жилище, да живеят отделно от родителите си, да имат втори апартамент на плажа, който почти не използват, както и една или две скъпи коли, получени като подаръци. ". Aко си топ ученик с топ професия в чужбина-същото. Eaaasy!

13

бегай

преди 2 години

Бегай и се спасявай, ке.нефа никога няма да стане римска баня.

12

No Coment

преди 2 години

Албания в момента е като България след 90-те. Групировки и лобите по върховете на политиката.То при нас и сега е така,ама от Европата ни държат на изпънат къс повод,а става и все по стегнато на последк.Особено след намесата на американците по законът Магнитски.А се очаква в най-скоро време финансова инспекция по усвояването на Еврофондовете.Изглежда че има сериозни липси.

11

Albanian, Plovdiv

преди 2 години

Албания е далеч пред всички Балкански държави по образованост и на 22-о място в света. Образованието е топ ценност на албанците. Дори кръвния кодекс Канунът не разрешава препятстване образованието на децата от вражеския клан. Средното семейство има 5 деца. Огромна диаспора в Лондон, Ню Йорк, Швейцария, Германия, Скандинавия, Гърция. Нация на 4 Балкански държави

10

Анонимен

преди 2 години

Дълбоко ме съмнява албанците да се сравняват с българите

9

Бери Салиша

преди 2 години

Там са ислямска провинция, с други закони и нрави. Няма закон, няма ред, само ислямска джунгла. Не знам защо ни ги навират в носа, но ви предупреждавам, че са опасни, отмъстителни и злопаметни. Винаги носят със себе си поне нож, ако не пистолет и нож. Винаги далеч, далеч от тях, това не са хора, а животни.

8

Анонимен

преди 2 години

Само Николай Радулов няма работа там. Щял да слага чиновникът милионер Бойко Рашков на мястото на Гешев. Вместо да го вкара в затвора и да му конфискува имотите на Рашков.

7

Анонимен

преди 2 години

Там в Албания е дива Индия. Където на олигарсите владеят тотално държавата няма оправия. Същата работа е и в Русия, макар там да са много по-напред.

6

Анонимен

преди 2 години

аз пък завиждам на албанците - кораво племе са, не кат нас

5

Анонимен

преди 2 години

Доживях някой да ни завижда за заплатите...

4

Албания

преди 2 години

ами Панелистан - най - обезлюдяваща страна в Европа и света според ООН. Седнали те за Албания да ми размишляват, пореднста изсмукана от пръстите статия!!

3

Джо

преди 2 години

Такива *** има бол и у нас. Мама меси, тате носи, а те разправят как всичко сами били изработили.

2

Анонимен

преди 2 години

Този вьпрос е актуален и за нас

1

Асан

преди 2 години

И тия братчеди нещат да копат с мотиката на село :)))