550

Анджък де

преди 2 години

Нам отдавна ни беше нужен такъв проект. Всичко вече е добре, ся Славчо като прати и македонец в космоса - ще стане хептен добре.

549

Анонимен

преди 2 години

Най-бедната държава в Европа се напъва за космонафтини. Е бати вица, само дето не е и всички ние ще плащаме за плоските управления последните 30г и бъдещите 30г също. Един живот пропилян в мизерия. Дано следващия ми да е по-добър

548

Анонимен

преди 2 години

ББР е държавна банка тст вътре е държавен капитал(нашите пари)Как се приватизират народни пари да обясни СлавитУ?Като е такъв шперц парите от ББР да се прехвърлят в бюджета и да приватизират логото (който иска)

547

Съвет

преди 2 години

Може ли Славчо и македонеца да ги пратим с еднопосочен билет

546

Въпрос

преди 2 години

Що македонец? А нашите братя от Столипиново?

545

Българин

преди 2 години

Приоритет номер едно трябва да бъде, премахване на главния прокурор, реформа в съдебната с-***, съд и ефективни присъди за престъпленията от предишни управления. Българина вече иска справедливост. Но за тези неща Слави нищо не казва.... Имали справедливост всичко ще се намести. В противен случай Слави ще бъде изринат преди да се е качил, намерисва на договорка с ГЕРБ и ДПС.

544

Нормален ли си

преди 2 години

Хората нямат поминък и ровенето в кофите стана национален спорт,той в Космоса ще лети,барабар с някой Северномакедонец!?.Айде за нас разбирам - ще гоним Михаля в Космоса,ама з Северомакедонеца на среща с Бог Македон ли ще изпращаме?

543

Анонимен

преди 2 години

"Чакарака" и "Чалгатроник" летят заедно след скачването. Прелитат над България и виждат милиони телескопи, гледащи в небето.- Какъв интерес към науката има вашият народ! - възхищава се северно-македонския космонавт.- Не бе, пият от бутилките!

542

Анонимен

преди 2 години

Обещаното не е като даденото.

541

БайХ

преди 2 години

Те ако българите гледаха малко международни новини щяха да разберат много отдавна как Моди ( Индийския еквивалент) си купи същите тези машинки и си ги настрои да спечели братска Индия. Сега същите мурафети в България. Излъгани камилчета а българите в чужбина - най-излъгани

540

Анонимен

преди 2 години

Първите американски астронавти кацат на луната. След малко виждат група от лунни жители, които не проявяват никакъв интерес към тях. Един от астронавтите отива при тях и им казва: - Ние сме първите хора, които стъпиха на луната. Не сме ли нещо ново за вас? - Ами, първите! Кацнаха едни българи, стояха два дни, като от кораба се чуваше само "По дя во ли те, бравата" и си тръгнаха, без да слязат.

539

Бонго Бонго

преди 2 години

Беше ясно, че Слави е лъжец и измамник и едва ли стотици хиляди души са променили мнението си. Но Радев настрои машинките.Ще му викам Радев машинката.

538

БайХ

преди 2 години

Каквото си е избрал българският народ това ще получи. Космонавти вместо пенсии. Добър избор!! Да живее Чалгария. И братската Северна Чалгадония!! И Тошко (ама само след Славчо)

537

Бонго Бонго

преди 2 години

Всички посочени точки без една са ала-бала.11 Тата му стратегия да махнат специализирана прокуратура, която обвини и Божков и Миню и Баневи куп други още ***.Не е ли това на Радев и Божков стратегията, да дойде невинен в Бг и да продължи с убийства, изнасилвания и тоя плешив щирлиц да осъществи плана им. Другите точки Бойко ги реализира, без таблетите( амсал.а.лака Слави).А космоса?? Норвегия Дания кротуват, които са най- развитите европейски страни, а Славчо ще пръска пари за нищото.

536

А аз

преди 2 години

си мислех, че тази партия ще помисли за народа беден и за жалкото съществуване на пенсионера.

535

Aки

преди 2 години

Всички сме до гуша затънали в ако, но той гледа към звездите! Аааах!

534

@@@

преди 2 години

Таблети, а?Той Бареков не купи ли и той толкова?

533

Анонимен

преди 2 години

Надявам се още утре да заминеш на тренировка за полета към луната в НАСА и тошето да ти носи сака

532

Анонимен

преди 2 години

ромка, българин и македонец в космоса, ще пробват зачеването на нова народност на балканите.

531

Анонимен

преди 2 години

Хора нямат пари за лекарства. Ниски пенсиите и мизеруват повечето възрастни- той седнал да им сваля звезди с НАСА. Херо Мустафа ли му пуска мухата за двама бг астронавти и един северно-македонски? Продажници! Всичко Мара втасала и Космоса завладяла.