714

seira

преди 2 години

КАЗАНО НА "МАЙЧИН ЕЗИК":ТАШАКЛАРЪ !НАРОДЕ!!!!!

713

Анонимен

преди 2 години

Човекът ви казваше, че няма такава държава.

712

Анонимен

преди 2 години

Гласувах за Слави и по-малко от 24 ч по-късно, съжалих, като видях кои предложи. Уж нови хора, а то все едно гледах кабинета на царя. Явно същите хора стоят зад нея като тези, които бяха зад царя. Два пъти гласувах в живота си - единия път през 2005 г., само защото за пръв път имах право да гласувам и сега за втори пъти съжалих горчиво още на следващия ден.

711

Дими Митушев

преди 2 години

На всички доволни - Честита Чалготеката 2021!!! Дългият прос-так се подигра с българите, както се очакваше... Сърдечни поздрави и на българите в чужбина - кухари и тъпоум-ници, които получават западни заплати, за да варят ракия във ваните, гледат 7/8 и плачат за БГ пред снимката на Слави Гам-ена ... Не разбрахте ли какво иска гологлавия нарцисист - ИЗБОРИ ДОКАТО НЯМА МНОЗИНСТВО! Той с никой няма да си стисне ръката ... защото никога не е имал ортак ... нито котак ....

710

Отново

преди 2 години

Отново се връщат лица от не особенно успешни управления. Това не са нови лица. Слави връща хората на царя и Доган. Колко пъти дте виждали в шоуто да се заяжда с Доган?

709

Никк

преди 2 години

Гласувах за Слави, но нещо този състав на правителство ме разочарова. А за кандидат министър председател съм потресен. Ужким нови лица - а пък точно този да се появи. Вижте, сигурно е умен човека, сигурно няма нужда да имаме водач "мачо", и трябва да излезем от този стереотип, но точно този ми е доста неприятен...

708

дежавю

преди 2 години

Е гати народа щом Василев ще му става премиер.

707

Анонимен

преди 2 години

Е няма такъв народ.

706

Анонимен

преди 2 години

Изтеклите мозъци си свършиха работата.Докараха на Царя и Султана придворния шут.

705

Анонимен

преди 2 години

Какво значи министър по ромските въпроси? Слави после да не предложиш и държава Мангалия да се отцепи и България да й даде половината си територия (което си е вече факт де)??? Тоя Сорос много богат явно... Ама Слави, вземи направи министър на Как да върнем мигриращите българи в техния ДОМ!

704

чалгапитека СЛАФЧУ

преди 2 години

се подиграва на целия български народ но скоро ще изяде един много здрав шут,не депесарки а български

703

...

преди 2 години

Саня Арамутлиева министър на културата!!!! От това по-голям ВИЦ няма!!! Опази Боже окаяната ни държавица от такъв позорен и трагичен завършек! Само културата ни беше останала. Слави не знам как взе толкова много гласове: чак всичките да са купени...? Ама то на такива нелегитимни избори...

702

наблюдател

преди 2 години

Виждам,че троловете на ГЕРБ са се активирали.

701

Анонимен

преди 2 години

Саня Арамутлиева министър на културата!!!! От това по-голям ВИЦ!!!! Опази Боже окаяната ни държавица от такъв позорен и трагичен завършек!

700

Анонимен

преди 2 години

Хитлер е направо нищо в сравнение с диктатора Трифонов, той така си управлява и шоуто, ако някои сгафи солени глоби, няма дискутиране и обсъждане, който противоречи е аут, да ги изброявам ли колко хора го напуснаха които толкова добро са му сторили и накрая изгоенени с лошо?

699

Анонимен

преди 2 години

Със стари * нов бардак.Брутално! Народът е отчаян за да разчита на такъв сценарий.Или оглупял!

698

Анонимен

преди 2 години

Забранил на всички кандидат министри да говорят. :D Дългия ще подмине Лукашенко и ще му казвате скоро Трифушенко.

697

Д-р Исня

преди 2 години

Много се чудех дали да пусна за Слави и за малко да се излъжа! Ники Василев продаде БТК за 450 милиона, а тя имаше активи и печалба за годината 430 милиона. После вече частника я препродава за 2 милиарда. Е те тоя се връща да си дооткрадне, че завижда на Доган, Борисов и Станишев как повече от него са вътрили народа. Настана време...

696

трол от Тирол

преди 2 години

Чалгараски гъзовеее. Патерица на ГЕРБ. Оставкаааъ. Пак претоплени манджи. Осъавкъ.

695

Анонимен

преди 2 години

Трифонов действа точно като рекетьор. С 60 смешни депутата няма как да рекетира цяло НС и да им извива ръцете като казва аз предлагам- вие или ще подкрепите или не. По диктаторско няма и накъде. Случайни и анонимни хора няма как да бъдат подкрепени от останалите около 180 депутата. Това, че преди да се обявят официално резултатите е знак за психически нестабилен човек, който бреза като пърле пред майката. Освен това е в нарушение на Конституцията. Кабинета се обявява след свикване на НС.