12

Дреме ми на шперца

преди 2 години

Кво ни дреме за принца на Грузия на нас тук. Гладдддддд след СССР. Пропаднала страна особено по времето на Сакашвили. Грузинска мечта позакърпи положението но още са задния двор на Русия. Факт в Грузия живеят по малко етнически грузинци от колкото в Русия вкл. и въпросния принц който е роден в Москва.

11

1

преди 2 години

Като цар Киро

10

...

преди 2 години

Значи там де е било СССР вижда се, че нещата са у гийната! Виж Китайците и те не са цвете за мисрисане, *** там нямаше СССР и сега са втора икономическа политическа , че и културна сила!

9

Анонимен

преди 2 години

Абе,онова от десно на снимката да не е извънземно?Много на човек не мяза.

8

Анонимен

преди 2 години

ВСИЧКИ СССР САТЕЛИТИ СТАРТИРАХА ПО ЕДИН И СЪЩ НАЧИН- РАЗДАВАНЕ НА НЕОБЕЗПЕЧЕНИ КРЕДИТИ НА НОМЕНКЛАТУРНИТЕ КАДРИ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, ТЕ НЕ ГИ ВРЪЩАТ, БАНКИТЕ ФАЛИРАТ И ЕЙ ТИ ТЕБЕ НОВИТЕ ОЛИГАРСИ- ТЕ НАЛИВАТ КАПИТАЛ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО В ПАРТИИТЕ МАЙКИ ИНАЧЕ ГИ НАМИРАТ ИЗСТИНАЛИ- ДНЕС МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА В ГРУЗИЯ 58ЕВРО А ЕТО ГО ОЛИГАРХА- НАД 4 МИЛИАРДА, КОГАТО ГОДИШНИЯТ БЮДЖЕТ НА ГРУЗИЯ Е ОКОЛО 15 МИЛИАРДА. ЩЕ ИСКАШ ДА ВКАРАШ КРАДЛИВИТЕ ОЛИГАРСИ В ЗАТВОРА, АМА ВДИГНАТ ЮМРУК КАЗВА ТЕ СА КРАДЦИТЕ НЕ НИЕ

7

Крети

преди 2 години

Явно нищо не знаете за Грузия, по добре мълчете. Вързвате се на пропагандата на слугите на Сорос.

6

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Грузинци и арменци, азърбаджанци и турци не принадлежат към нашата Европейска Аристокрация. Те са семити. Ние не. Гърците също са семити и чрез тях де направи опит за кръвен саботаж на Нашата Аристокрация. За щастие гръцката кръв се рзплу в Русия,която освен,че погуби много от волжките и кубратови аристократи,се разпльока в глупостта да приеме куртизанката Екатерина-немска шкеназка еврейка за свой Род. Днес единственно Българското Царско Семейство представлява претенцията за Императорство. Френ

5

Друраря Сталин

преди 2 години

По мое време щеше да бъде много харесан. С картечен откос или с изстрел в тила.

4

Анонимен

преди 2 години

Само един Джугашвили може да ги оправи, съвсем сериозно. За който не знае, това е грузинското име на Сталин.

3

Крети

преди 2 години

Продажната медия работи за интересите на Сорос и вярната му *** Саакашвили който е осъден в Грузия и се крие в Украйна. Продал всичко което може да се продаде.

2

No Coment

преди 2 години

Тея могат само да се учат от Туранага Сан,ама трябва първо да се върнат поне 300-400 години назад,и да отплават за неоткритата и не позната Япония.Какво ни занимавате с хора които все още се ********* с овцете.Вече дори и албанците го смятат за ненормално.

1

Анонимен

преди 2 години

Принц Вера? Звучи ми почти като принц Мими.