42

Нищо ново

преди 2 години

До Цирк: "упашка"? Неграмотен като гербаджийски ***.

41

Правителство на ИТН

преди 2 години

ДБ и ИМВ ще гласуват за това правителство (нямат избор), ДПС също (винаги патерица на управляващите). БСП може и да не присъстват на гласуването. Правителството ще го изберат. Въпроса е колко от тези, които ще гласуват "За" (няма да се учудя ако и ГЕРБ са от тях) след това ще очакват да се провали.Прочети още на: https://dnes.bg/politika/2021/07/12/itn-vzima-mandata-i-predlaga-samostoiatelno-pravitelstvo.496770#comment-newest

40

Цирк

преди 2 години

Тая ваша кори е като лисица, върти упашка на всеки.ще дойде ден да не може да върти.

39

Анонимен

преди 2 години

Ще минем и без вас !

38

Баба мара

преди 2 години

оставка

37

vlady

преди 2 години

Възможен и е вариант коалиция на ИТН с ДБ и ДПС, така БСП и ГЕРБ остават извън управлението.

36

33ти смешен си

преди 2 години

Корни играе в задруга с ББ и най-пищящите срещу ГЕРБ са усвоители и лапачи( Йончева е типичен пример), всички ни спрятат циркови програми само и само да си карат по стария начин, още като усетят, че са нетърпими и хоп нов месия, нов морал, нови, гладни въшки на гърба ни. Жалкото е че промени не се задават, само харчелъци, които ще плащаме ние и децата ни.

35

Алберто Сантофимио

преди 2 години

До КокоИ Меди Ду - Доган :)Не три в едно , а куатро, беше ми много приятно!

34

от бсп

преди 2 години

свиленски , мъжът на жена ти си отива на есен , с него и ти .

33

Анонимен

преди 2 години

Ох-ох-ох, колко им се иска на БСП да влязат в правителството, ох-ох-ох...

32

Ха-ха

преди 2 години

Може и да изкара до наесен

31

ШОУТО ...продължава

преди 2 години

НЕМА НАЧИН! Таз година 4-ти, а догодина извън класацията!

30

Анонимен

преди 2 години

Ама няма стабилно правителство и с БСП.Мат с пешката.

29

Нищо ново

преди 2 години

До Ха ха ха ха: Ти плещиш г'лупости, жалък гербаджийски ***. Милионери, и измамници, усвоители на фондове, лапа4и на държавна хранилка ги търси при бат'си Бойко. Но вече му мина времето, голямото лапане за гербаджийската дружинка свърши.

28

Не има и без БСП

преди 2 години

До 2Loop: Никой не е казал, че без БСП няма да се състави правителство. Т.н. партии на протеста имат избор - правителство на малцинството, подкрепа от ДПС (ясна или скрита - като патерица) или подкрепа от ГЕРБ (Бойко дава депутати под наем). Но колко ще е стабилно е друг въпрос.

27

Ха ха ха ха

преди 2 години

А бе гь0нcурат с какви очи излизаш и плещиш глупости?!? Корнела закрива столетницата, набъкана с милионери и измамници, усвоители на фондове, лапа4и на държавна хранилка. Истинска лява партия тук няма, но жалкото е, че ни правят на балaмуpници и останалите в задругата за далавери и лапане облечено под името на НС на България. Гнусна работа за кокошкари имащи се за велики измамници е политиката.

26

2Loop

преди 2 години

Колкото и да я повтарят тази опорка и мантра, дото нямало как да се мине без бКп - пак няма да ги огрее. Една лъжа повторена 100 пъти не става истина. Напротив - СЪС тях няма как да стане.

25

Правителство на ИТН

преди 2 години

За да се приеме предложение за правителство не са необходими 121 депутати, а мнозинство от присъстващите на заседанието на НС. БСП предлагат на ИТН подкрепа срещу политики, но не очаквам от ИТН да ги потърсят. Мислят си (сигурно) че БСП щат-не щат ще ги подкрепят (иначе гръмогласно ще се обяви, че БСП иска да върне ГЕРБ на власт). Но БСП има и друга възможност: Добре, не искате подкрепа от нас, не искате споразумение за политика. Ние няма да присъстваме в залата тогава, когато се гласува. После?

24

кантара

преди 2 години

Патерици :)

23

моч

преди 2 години

Свиленски , да е жив и здрав баджанака ти щото той ви вкара в изпълнителната власт ( хунтата ) без да сте печелили избори , регенерира ви по силовите ведомства и службите за сигурност , а сега пак благодарение на него с манипулации и фалшификации на изборите и вота ви държи в будна кома като трета политическа сила.....без него щяхте да сте редом с мутрите на мая-дончева-бабикян !!!!! :))))Там с 5-6 фалшиви %-та щяхте да говорите от името на народа подобна на мая и хаджигенчо :))))