4

Петко Петков

преди 1 година

Абсолютна безсмислица са тези комисии наречени ТОЛЕК. Съветвам всяко лице освидетелствано от ТЕЛК и трябва да си подмени шофьорската книжка да не се явява пред ТОЛЕК. Съществуват много начини да се сдобият с нормално медицинско свидетелство и да се сдобият с нова шофьорска книжка с нормален срок.За професионални водачи 5 г. и за любители 10 г. В ТОЛЕК се гаврят и подиграват със съдбите на хората.

3

Петко Петков

преди 1 година

Интересно защо ми липсва първия коментар?

2

Петко Петков

преди 1 година

Не ми стигнаха символите в предния коментар, затова продължавам: На въпросът само 2 год. живот ли са ми определили, отговорът на д-р Манева беше, че съм имал достатъчно заболявания и тези 2 г. ми стигат, ако сме живи и здрави след 2 г. може пак да се видим, след което останалите членове на комисията бурно се изсмяха. Вероятно поради това,че са търговско дружество по този начин си подсигуряват да имат постоянна клиентела от пациенти. Срам и позор !

1

Фалшива новина

преди 2 години

Цитат: Не всеки освидетелстван с ТЕЛК обаче трябва да минава през експертна комисия, за да му бъде дадено разрешение за шофьорска книжка. За повечето заболявания решението се взима от личния лекар. Край на цитата. Е, не е така,. КАТ праща на ТОЛЕК всеки минал през ТЕЛК. Явно взимат данни от някакъв регистър, че има решение на ТЕЛК и не ги интересува какво е решението, а то може да е отказ за болнични, разрешение за болнични, отказ за инвалидност и т.н.