43

Велика Франция

преди 2 години

Колониален отбор, дрън дрън, но световния шампион е един.

42

Анонимен

преди 2 години

Италианците си имат Мото Гуси, англичаните - Триумф! А българите си нямат даже и Балканче.:))))))))))))))))))

41

Анонимен

преди 2 години

След края на финала се радвах даже повече , отколкото 1994 г. ...

40

Анонимен

преди 2 години

На мен пък ми е жал за датчаните! Най-симпатичният отбор,играещ мъжки,сърцато,коректно,без симулации,а подло ги елиминираха...

39

Анонимен

преди 2 години

Италианците са най- жалката подмолна, *** и гнусна нация, те си правят ведериите в други държави за да нараняват например българите, като заводи за череши, не за англичаните, а за италианците трябва да ти е мъчно, *** долни ***!!!!

38

Анонимен

преди 2 години

Никой не очакваше, че ще победят. Трябваше да се обзаложа с комшиите. Само тоя бразилец здраво ми изпъна нервите.

37

Ваня

преди 2 години

До Анонимен-10: Жабари, ама имат 4 звездички на фанелките! Или - 4 пъти световни шампиони!!!

36

Коко

преди 2 години

Победа за хомо сапиенс !

35

Стоичков е тъпак

преди 2 години

Няма такъв комплексар и натегач.Хората празнуват,а той да припомнел кой е и как ги е бил Виали и Манчини.Ама те после с безброй купи и награди,а нашия и треньор не стана щото толкоз му е акъла.Плямпа като журналист празни приказки.***.

34

Анонимен

преди 2 години

Ако бяха победили англичаните, дали на тях щеше да им е мъчно и жално за италианците? Ако италианците загубят, ти щеше ли да ги жалиш?

33

Анонимен

преди 2 години

А когато ни биха, англичаните не изпитваха към нас съжаление,ако е имало съжаление, то е лицемерно, но злорадство - да!Италианците да не се смиряват прекомерно пред англичаните, иначе показват слабост и едва ли не съжаляват за победата.

32

До 30

преди 2 години

Мачът Италия - Англия е сблъсък и на политически идеологии на терен. Република Италия победи и с чудо кралство/краличество Англия, това няма как да не е двойна загуба както за англичаните роялисти, така и за българомразците - екзалтираните поклонници от Козяк и София на кралица Елизабет втора и всичко английско в България.

31

N

преди 2 години

До АнонименВече някъде го написах, в тази ситуация да дадеш на по тъмничък да бие дузпа , е като да заложиш не на черно или червено, а на калъч.

30

До 30

преди 2 години

" пред очите на кралското семейство". Ами англичаните и на това разчитаха, да уязвят и унижават противниците си, с това искат да покажат всякакво превъзходство; тук не става само въпрос за футбол, но за държавна фирма на управление - счита се, че държави с монархия са едва ли не качествени за разлика от държави - република или федерация. Англия се води кралство, но е управлявана от кралица, а не от крал. И Дания и Холандия са кралства, но кралицата не управлява, а краля. Сблъсък на политически и

29

Анонимен

преди 2 години

Да бъдат смирени, но тъпо е да са без реалното самочувствие, че са победили Англия. Няма какво толкова да ги съжалява тия високомерни англиГани, победата е заслужена.

28

Анонимен

преди 2 години

Италианците бяха и в по-труден поток - отстраниха Белгия и Испания, но най-сладкото възможно нещо е да победиш Англия на финал на европейско насред Лондон пред очите на кралското семейство. Обаче италианците ми направиха уникално впечатление, знаеха че цяла Англия реве и бяха смирени след мача, държаха се джентълменски. Тази Скуадра не симулира, играе нападателно, красиво и е чиста класа на терена и извън него.

27

Анонимен

преди 2 години

Кадарът на евро 2020 беше как всички ч....ки издъниха Англия на дузпите.Трябва да им връчат колективна купа:Животът на черните има значение.

26

Анонимен

преди 2 години

Мен пък въобще не ми е жал.

25

ДДТ

преди 2 години

Отрезвяване! Това им трябва на англичаните и тези разбити надежди може да са им от полза. Трябва ли да минат още 50 год. за да го разберат?! Да не се самозалъгват от интересното си вътрешно първенство,защото то е такова заради чужденците.

24

God save the reptile

преди 2 години

И на мене ми е жал, че единственото място където англичаните ще светкат с лазерчета в следващите 55 години ще е портрета на баба Бети.