154

Анонимен

преди 2 години

БХК и Европа ще ни подпукат съвсем скоро. Никой не може да отнема правото на глас на неграмотни и възраснтни хора. Ако ще и с палец да се подписват. Това е в разрез с конституцията. Както и демокрацията изисква да се уважава правото на избор, дори да не си съгласен с него. Толкова много нарушения на човешките права и демокрацията има в момента у нас, че ЕС съвсем скоро ще ни отрежат, дори преди Орбан.

153

Стиви

преди 2 години

Българино,не разбра ли,нито Славчо,нито Боце ще те оправят.....защото 99% сме необразовани и пр....сти шофьори,монтьори,охранители и берачи на малини.Това е истината!

152

До Анонимен

преди 2 години

"Служебното правителство спечели на ИТН 6-7%, а също и на ДПС, които ТЕПЪРВА ще си покачват резултата"____Да, това е мнооого подозрително, че след изцепките на Слави срещу политиката на Орбан за ограничаване на хомосексуалната пропаганда сред деца, партията му вдигна процента с 6-7 . Даже предложи нещо като закриване на държавата и стана още по-популярен. Не, че избирателите му пращят от интелект но все пак.. Софтуера е бил голям проблем за много дъжави, не случайно никои в Европа не го ползва.

151

Н1

преди 2 години

Изключително любопитна и смешна картинка са форумите от снощи. Коментари да четеш и да се кефиш на бисери, пред които кандидат студентските бледнеят по всички показатели. Та като гледаш и четеш, си правиш извода на живота: съвсем закономерно партията 7/8 се кани да ни управлява. И съвсем закономерно изгря на небосклона и то с неподозиран рейтинг. Надяваме се емиграцията да се завърне в родните места и да не говорим вече, че се топим като нация. Има и други неща, но за тях след слягане на пепела.

150

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 159 "ГЕРБ губи политически вотът, защото Рашков опука организациите им за купуване на гласове в Маалите;))) Това е Истината;)))" Истината е, че ГЕРБ са МНОГО БЛИЗО до предния им изборен резултат а ИТН са сложили едно 6-7%, което показва, че агресивната компроматна кампания на Рашков и ДС е сработила. Служебното правителство спечели на ИТН 6-7%, а също и на ДПС, които ТЕПЪРВА ще си покачват резултата от вота в Турция. Честито: ДС направи така, че да ви управляват чалгари и турци.

149

До 154

преди 2 години

По същата логика някой би могъл да каже, че нормалните хора не се бият. Лично за мен е много по-добре да креснеш на някого и да го наречеш, такъв какъвто е наистина. ***, ***, лицeмер, кoмплексар и т.н. Тогава въпросният тип хора наистина млъкват. Отколкото да му лепиш един. Боят е само за много, много краен случай. Ако няма друг изход от ситуацията. В повечето случаи обаче има.

148

Анонимен

преди 2 години

До Локако - Ами те винаги са във власта ( ДПС) какво да се прави такива са реалностите ,а твоето мнение е глупаво .

147

Анонимен

преди 2 години

Изборът между две тикви е напускане на - страната с еднопосочен билет

146

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТез машини немат стойност брато, щото пак трябва да ходиш до урната за да си пуснеш вота :)) Давам ти елементарен пример. Даден челяк от забутано селце гласува на машинката, излиза му разписката и какво трябва да направи, да отиде до близкия голям град за да му зачетат вота :) Не е ли по добре според теб, направо да отиде този даден челяк направо в секцията, ще си спести усилието :))

145

Анонимен

преди 2 години

Вчера с този пасквил от ГЕРБ плашеха хоратаТотален хаос! Венецуелските избори на Румен Радев са кражбата на века. Анонимни специалисти пипат софтуера, хората висят с часове в жегите, машините не работят, няма бюлетини, няма тайна на вота. От цялата страна валят жалби. А назначената от Радев ЦИК спи!

144

Анонимен

преди 2 години

Егати драмата,Тикавата или Чалгаря.Верно,че всеки народ си заслужава съдбата.Възхвала на глупостта

143

Анонимен

преди 2 години

Борисов имаше нужда от ниска избирателна активност на вота. За това така яростно плашеха хората с машините. Сега ако ГЕРБ поведат окончателно трябва да им се зачете това което казаха по-рано вотът е манипулиран.

142

до 156

преди 2 години

Ти първо си неГрамотен... Второ... си господин Никой...

141

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 153Щом сме оцеляли 5 века, надали некакви политици ще ни довършат :)) Виж на картата къде се намира България, интереси към територията отвсякъде, нормално е да има подриване на доверието, за което разбира се са виновни политическите партии :)

140

Анонимен

преди 2 години

Лично ас не искам да ме управляват турски партии като - герб , дпс Сьстави ли някакьв кабинет - герб с които и да било - продавам всичко и напускам - бьлгария окончателно , явно тук нещата са неспасяеми

139

до 150

преди 2 години

Нормалните хора не КРЕЩЯТ... Запомни това!

138

Анонимен

преди 2 години

70% от имащите право на глас ясно и категорично ви ИЗКРЕЩЯХА, че искат тотална смяна на политическата визия на страната.До кога ще се правите че не ни чувате?При такава убийствено ниска избирателна активност,каквото и правителство да излъчите ще се смята за нелегитимно.Опомнете се,това че тиквата не бива вече да е на власт, не означава да е на власт който и да е.

137

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 145Аз не ходя по никакви протести, щото нема смисъл, каквото е такова :) Ако си мислите че е лесно да те гледа постояно цела България, в дълбока заблуда сте, причината за това нещо е, че народа е много подозрителен към всичко :))

136

Анонимен

преди 2 години

Правителство на ГЕРБ БСП ДПС и да приключваме с експериментите . До тук с мераците . След 4 години пак .

135

.

преди 2 години

Стига вече с тия партии на протеста. Тия ще погребат България окончателно. И трите са по-зле от ГЕРБ.