9

Анонимен

преди 2 години

А тоя комунистически клоун, медиите го сравняваха с Тръмп. Хитро. Тоя е точно обратното на Тръмп. И утре да му бият шута британците, ще е късно. Слуга на глобалния марксизъм и внедрен национален предател.

8

Анонимен

преди 2 години

Колко е населението на Великобритания преди последните предсказания.

7

Анонимен

преди 2 години

Значи ако от 65 мил тия реално станат 20милн ще има ново разпределение на имотите и титлите. Дръж се народе! Оцелелите ще са графове.

6

Demonaz

преди 2 години

Айде,айде снощи се видя страшната пандемия на мача. Още ли някой вярва на тази измислица. Пълен стадион без маски, без дистанция и подобни щуротий. Закривай цирка. Долу инглензите Форза Италия.

5

Анонимен

преди 2 години

Днес в Англия животът на черните няма значение.

4

Додо

преди 2 години

Май нещо дайвърсититу не е силната страна на Англия, след като африканците в отбора им изпуснаха 3 поредни дузпи!

3

Анонимен

преди 2 години

Той да ги отмени, пък да чака някой да има съзнание... Стадото си е стадо навсякъде. Дай му да блее, да лочи бира из парковете, да се размножава и да мечтае колко е свободно докато не дойдат един ден да го доят и стрижат. Те с въведени мерки не се съобразяват, а без мерки ще пощръклеят съвсем.

2

Анонимен

преди 2 години

А не така! Стига с този расизъм! Та Индия е страната запазила толкова ретро вируси за човешката цивилизация, а сега един нмодифициран ви плаши. Аз съм делта! Бъди мъж кафевото, макар и досега да си го оставял само в тоалетната.

1

Анонимен

преди 2 години

Днеса, драснете някой ред за масовите расистки нападки срещу черните футболисти пропуснали дузпите, не бъдете толкова срамежливи. Идват от самите ингилизи дето подгъваха коляно преди всеки мач и ни наричаха нас расисти аха ха ах ах