61

Анонимен

преди 2 години

С това жълто колко е секси.:)

60

Чичо

преди 2 години

Много е тъжно да си изолиран от всички.Все едно си прокажен.Но пък пачки и кюлчета имате в изобилие.Ако ви ги конфискуват,държавата спокойно ще си плати външния дълг.

59

Слави Номер 1

преди 2 години

Завинаги Слави и ИТН !!!Гордея се с тях.Силата е в Истината !!!Слави винаги е бил и ще бъде Първи. Защото е достоен, истински, способен и независим. Завинаги номер 1 !Заради хора като Слави аз съм горда, че съм българка.Честито на ИТН !

58

Анонимен

преди 2 години

Много ли ви боли дъното на гърба герберастки кухари?Тепърва ще се запознаете с болката.Това е само началото.

57

Мира

преди 2 години

А световните агенции знаят ли от какви нагли мошеници и.*** хора Борисов е отслабен ?

56

Оня

преди 2 години

Чалгар с червеното Ферари ще върне културата. Абе *** Бойко или Чалгарят опростачиха хората. Бойко ли създаде цяло Чалгарско поколение! Ама то щом Азис и Слави ги слагате на челно място сред най-великите българи за какво говорим. Просто чалгата навлезе и в политиката. Само да отбележа, че когато излезе албумът Едно Ферари с цвят червен средната заплата в България беше 5 долара, а средната пенсия 2 долара! Слави и тогава можеше да си купи 10 ферарита! Нали е приятел и шут на мутрите...

55

България

преди 2 години

Има много за губене! Част от това много бе създадено именно от ГЕРБ. Тези "новите" са същите дето направиха геноцидите с "приватизацията" - гледам и Костов наднича зад проДАй България, и тези който създадоха концлагерите - Боко Рашко Танкисто. Чакаме и новият олигарски, пардон Орешарски!

54

Анонимен

преди 2 години

Герберастите имат хора и в ЦИК , и по места, и полицията е тяхна, и кметове, и общинари.Когато тия хора си отидат, герберастите повече от 7% няма да вземат.

53

Анонимен

преди 2 години

Мъндуро-Пъндуро ама при мината няма как да носиш бременни чували с фалшиви бюлетини.Нали така герберастчета крадливи.

52

Анонимен

преди 2 години

Положението е сложно, но истината е тази: по-голямата част от народа иска управление, при което Бг ще тръгне ряко нагоре. Вече е нетърпимо все да сме последни в Европа, да губим хора и нaселението да намалява и да няма икономика и достойни заплати

51

Анонимен

преди 2 години

Здраво окопана е мафията, ГЕРБ, но пък толкова по сладко ще бъде изчагъртването им, а Мутрата и Каскета да бъдат в ЦСЗ.

50

анним

преди 2 години

:) до сега ни управляваше бивш пожарникат, сега може да е чалгаджия, а в перспектива България може да стигне до управляаши жиголо, ***,,,, :))))

49

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Не знам кой е отслабен, ама бая хора трЕбе да ги "олабят" в затвора.Да им мине стреса.

48

k.k

преди 2 години

Банкянскиа гепач немой си пръска спокойно чекмеджетата , гнусен *** .

47

Black Sea

преди 2 години

И откога ИТН са партия на протеста?

46

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

Отслабен, но не и тялом! Беше се превързал през средата като сноп кукурузляк.

45

Анонимен

преди 2 години

ОБРЪЧА ОКОЛО БОЙКО СЕ ЗАТЯГА, СКОРО ЩЕ МУ ЗА МИРИШЕ, ПОТТА НА БАЙ СТАВРИ.

44

Анонимен

преди 2 години

Обединени? Около кой? Злобният Радев, възпитаник на НАТО и ЦРУ, американски слуга, крадливата група около Борисов, простакът Тошко, ДБ (стари ненаяли се червени герои), наглата Нинова, която раздроби и омерзи БСП и т.н.

43

реалист

преди 2 години

В обедните емисии видяхме един психически лабилен Борисов, който с беше разпенил от злоба и хвърляше слюнки наляво и надясно и ръсеще такива глупости, клишета и демагогии. Тодор Живко се държа доста по-достойно, когато беше свален!

42

анализатор

преди 2 години

Пак ще кажа-арести,батенка,арести.Само това ще помогне на нашата изтерзана държавица.Кратинака,заедно с най приближените-в кауша.И не трябва да излизат от там.