17

Анонимен

преди 2 години

До Аз съм ***, вие не:)- Бас държа че всички ваксинирани са гласували. А тия с двете дози- по два пъти.

16

Аз съм тъп, вие не:)

преди 2 години

=Защо избирателната активност беше толкова ниска?-+ Ами защото никой не ви вярва на театъра с комунистическите партии

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 21 "Напротив, българите винаги са били изключително прагматични." Затова когато се омажете бързате да посочите някой виновен, но НИКОГА не сте вие самите. Това наистина е прагматично, за съжаление не опровергава това, че сте безотговорни!

14

Анонимен

преди 2 години

Ккаво става тук? Какви са тези исторически прения на масата псевдоисторици? Престанете с това и си дайте сметка че няма място за никакви сравнения между някогашните политици и сегашните. Защото много от тогавашните политици са били истински патриоти истински са обичали родината си и са работили за нея. А днешните какво? Прости алчни и покварени. Нищо стойностно.Няма смисъл да намесваме миналото. Ясно е, минало е. Гледайте сега какво има да става. Лоша работа.

13

Анонимен

преди 2 години

"Константин Стоилов и Петко Каравелов масови убийци ли са били? Нали са ги избрали?"Върни се ако искаш до Иван-Асен. Не се изненадвам, че не схващаш за какво говоря, то не е за индоктринирани хора с еднопистов мозък.

12

Анонимен

преди 2 години

"Българите НЕ ОБИЧАТ ОТГОВОРНОСТТА ЗА СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЕЙСТВИЯ."Напротив, българите винаги са били изключително прагматични. То и за това при нас никакви "идеологии" почва не хващат. Могат да бъдат яхнати с цел "келепир" и до там.

11

Анонимен

преди 2 години

"Напротив, моето момче, ако не гласуваш няма какво да критикуваш"Я да те почна по-отдалече. Международната шайка с мания за величие ни е пробутала на местна почва да гласуваме за:Пол ПотСталинМао ДзедунСега стопляш ли, че и 100 пъти да гласуваш, винаги можеш единствено да харесаш гьонсурата на масовия обиец, който ти пробутват. Това никакъв избор не е.

10

Радослав

преди 2 години

Няма как да стигнат след като всички партии си провеждаха обиколките и срещите в работно време , от понеделник до петък. Няма как да стигнат след като всички обещават едно и също, но никои не казва как ще го направи. Няма как да стигнат след като масово листите на всички партии са от парашутисти от София и в листите почти няма местни личности или са изтикани в дъното. Масово хората не са виждали кандидат депутат на живо, а за действащ депутат да не говорим.

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 12 "Докога ще ни занимавате с тази безумна теза, че ако не сме гласували за лъжеполитици, то сме маргинали?" Ако твърдите, че са лъжеполитици, си избирате истински. БЯГСТВОТО ОТ ОТГОВОРНОСТ да посочите ПОЗИТИВЕН ИЗБОР, ви лишава от основание да критикувате. НИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН да ви дундурка като ви "осигурява" каквото и да било. Ако няма решение (според вас) посочвате решение. Иначе сте маргинали кибици, които се "силят" там, където знаят, че няма никакво значение. Напълно безполезни

8

Анонимен

преди 2 години

Българите НЕ ОБИЧАТ ОТГОВОРНОСТТА ЗА СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЕЙСТВИЯ.

7

Анонимен

преди 2 години

Внезапно им секнаха кинтите и сега ще настъпи пълна обърквация. За кого ще кодкудякат мисирките занапред? Плюнчат пръст и се въртят да разберат откъде духа вятъра. Тя има предвид, че самата не е разбрала посланията. Не е получила точни инструкции.

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 8 "Жено, това, че някои хора са избрали маскари, означава ли, че тези, които не са ги избрали, не могат да ги критикуват? Не." Напротив, моето момче, ако не гласуваш няма какво да критикуваш. Отказал си се от квалифицирана критика в момента, в който си отказал да поемеш ОТГОВОРНОСТ за политическата ситуация в България. Кибиците можете да се мислите за важни, но де факто сами сте се маргинализирали и добре го знаете.

5

Анонимен

преди 2 години

Кой ще ви плаща сега, ***?!

4

Ха-ха

преди 2 години

Мен ми е писнало от диалози, дебати и дрънканици. Искам някой да свърши нещо. От към приказки всички го докарват

3

Анонимен

преди 2 години

Няма страшно, държавата като го закъса и Слави лично ще извади от офшорките и лично на вас ще ви раздаде ;)

2

Анонимен

преди 2 години

Избирателите да не са бегачи на дълги разстояния че да ги стигнели някакви послания, този начин на мислене вече е старомоден и не искаме повече такива писания от разстояния.

1

Анонимен

преди 2 години

Какви "политически послания"? Политическа кампания нямаше. Имаше репресия на Служебното правителство срещу една политическа партия. ТОВА беше "предизборната кампания".