106

ТЙ

преди 2 години

Драги студенти, честит Оссми март.

105

Анонимен

преди 2 години

Аууу, дискусията умре, явно не само ББ е предпочел мача. :)

104

Анонимен

преди 2 години

1:1

103

Ооооооо

преди 2 години

Следва изчегъртвоне

102

ГЕРБ

преди 2 години

Е, свикнахте си 12 години да имате един виновник / благодетел (според гледната точка) за всичко. Сега е ваш ред да си поемете отговорността. Безработица, доходи, рушвети, пенсии - оправяйте се, действайте. Ние направихме много, сега вече можем да седим отстрани, да ядем пуканки и чат-пат да ви даваме акъл.

101

Анонимен

преди 2 години

Трифонов след 4-ти април твърдеше, че ще управляват само ако имат сигурност 51%... Сега защо се измятат нали казаха, че ще им извиват ръцете като тръгнат да правят реформи... Тук отново старата плоча да се увълчим едно хубаво, а пък обещанията са за това да кълват ***.

100

Атака-0.4%

преди 2 години

Сидеров:Лошо ми е....

99

До 104

преди 2 години

Айде спрете да се оправдавате, нали взехте властта и изпоуволнихте всичко. Зай Байо с лук, много доволен, че Домусчиев ще прави електромобили. Аз нямам нищо против. Но каква е вълшебната роля на Зайо Байо не разлпах.

98

Анонимен

преди 2 години

Преди 2-3 вота на фб страницата на ГЕРБ една г-жа обикаляща из света, явно имаща пари работеща може би в някоя община и нещо друго в администрацията е била определено, явно назначена от ГЕРБ помня, че се казваше Дани от Йорданка и там тя пишеше да се обединим да гласуваме за ГЕРБ, че лошо ни се пише. Какво означаваше това, че калинките гербави са били заплашвани да гласуват с цялата си рода за ГЕРБ... или ще бъдат уволнени и може би уличени в нещо...

97

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че ББ ще предпочете мача за европейското по футбол. За всеки европеец това е много по-интересно състезание от мача на *** Рашков Радев Трифонов.

96

Американец

преди 2 години

България е слаба държава без икономическо, политическо, културно или каквото и да е влияние в Европа и света и е населявана от хора без интелект и желание за по-добър живот постигнат чрез труд, конкуренция и мозък. Българинът иска да е айляк, да краде, да не се отчита, защото той най-добре знае и не е нужно да му се прави сметка. Загубена държава, иначе страна с красива природа и наивни, добри хора.

95

Анонимен

преди 2 години

Айде моля да не приписваме ниската избирателна активност на ББ. Всъщност, ако има политик, който да генерира избирателна активност, това е само Бойко Борисов - едните отиват да гласуват за ГЕРБ, другите срещу. Ако не беше ББ, щеше да се пее като в песен на Миленита "отивам на село, всичко тук е умрело".

94

Пешо

преди 2 години

Като чета колко ограничени хора има и са се за притеснявали как ще я кара Бойко без власт, той се е подсигурил и за внуците си даже не го мислете, а отностно новите чалга спасители не са по различни от останалите, просто нови играчи за власт, но успяха да заблудят хората, които си мислят, че ИТН ще доведе до мед и масло всичко и европейски доходи, а дано, ама ......!

93

Непопулярно мнение

преди 2 години

Това е най-лошият възможен резултат. На практика се повтарят резултатите от предишното гласуване. Загубихме пари и време. Престъпниците вложиха НАШЕТО време да се джавкат с помощта на 5-6 думички (изчегъртване, кюлчета, ТВ шоу), измислени от ПР-ите, вместо да излязат и да поведат народа в посока. Лаха и се криха. А сега вместо да вървим единодушно нанякъде, раздвоени вървим назад. А на тях им е удобно, защото нямаме сила, с която да ги управляваме. Тежко ни занапред.

92

Факт

преди 2 години

ГЕРБ никога повече няма да са на власт. Факт.

91

Анонимен

преди 2 години

Тиквата избяга от пресконференцията на ГРОБ и отиде да гледа мача...ще си изяде мъде.е от яд,че ИТН са първи...

90

Анонимен

преди 2 години

Гласували са едва 1/4 от имащите право на вот. Българския народ отново показа, че е отвратен от политиката и политиците които основно се занимават с далавери и корупция.Бойко Борисов от рано започна да вие на умряло, защото знаеше, каква помия е надробил и колко е ощетил българския народ и държавата ни. Борисов се самозабрави в опиянението си от цялата власт президентство, прокуратура, съдии, министър председател, полиция, кметства и т.н. Не се осети и се оля в лакомията си за власт и пари.

89

Анонимен

преди 2 години

Ще си ядете ушите много скоро.

88

Анонимен

преди 2 години

Има такъв народ, няма такава партия.

87

Анонимен

преди 2 години

Няма да има избори. Мафията е ударена смъртоносно. Победа завинаги. Ликуйте българи. Поклон пред вас!