14

Bulgarian job

преди 2 години

Много ни бива да стоим отстрани да даваме акъл, да търсим кусури и да мрънкаме, но когато трябва да млъкнем и да свършим работата се оказва, че няма нокой...

13

Анонимен

преди 2 години

Наиграха се! След като се видя, че "партиите на промяната нямат сили за повече, време е да се помисли отговорно дали не трябава да се направи тройна коалиция. Трите партии на статуквото имат голям опит в управлението. Да опитат преговори и да съставят правителство, от което страната се нуждае!

12

Анонимен

преди 2 години

Долу Доган, да живее свободата и демокрацията !!!

11

Payak

преди 2 години

Напълно прав е! Дългия нарцис ще трябва да поеме отговорност. Няма да му е лесно ама така е внимавай какво си пожелаваш. Баба Мика дали пак е вътре че съм и фен?

10

Azis

преди 2 години

И що да се НУЖДАЕМ от многопартийно правителство? Кой си ти да определяш?

9

Анонимен

преди 2 години

Ходете си в Турциця, институциите не са ви за саморазправа и забогатяване

8

ПроСоТо

преди 2 години

таман да попитам кой тоз Асан Азис бре?..и видох,че това бил валията на Кърджела!..."Важна клечка",без неговото мнение нема кък да са мине..

7

Анонимен

преди 2 години

А в Турция откъде имат информация кой кой е в БГ, или някой им казва?А като нямат идея и от езика... с каква идея гласуват за това кой да управлява държава, която не познават и не са съгласни с религията, традициите, обичаите и т.н.

6

Анонимен

преди 2 години

Европа и не само - само нази гледа. Ко стаа тука. Европа, иска си пази задницата, Ердо иска яко да влиза отзаде. Та... сички баце нази гледат. И понеже са избори у БГ-то - накрая.... калъч. Ни тъй, ни тъй.

5

Анонимен

преди 2 години

Много се радвам, че Слави и Тошко спечелиха почти колкото Бойко!Слави едно време му пееше на ушенце и сега ще видите двамцата как ще вдигнат България във въздуха!

4

Асан

преди 2 години

А назе шъ на включвате ли? Язе стаам зъ министер на финансете. Да ва паза парете!

3

Нанр

преди 2 години

Чалгарите от итн, ако се обединят с тия...Ей тогаз вече, ще има истинска революция у бугаристана...))Ще играят вече и партията на чифтетата....))

2

Тюрколу тюрк

преди 2 години

Може да се поучите от нас на мъдрост. Ето кой прави единственият призив за диалог и обединение - турците. Разбира се, това няма да се случи. Диалог и коалиции се правят с умни хора. Каквито в България почти няма.

1

Анонимен

преди 2 години

Да, нуждае се и от кметове които не крадат като тебе.