199

Гневен

преди 2 години

Трябва да си много самозабравил се *** за да не можеш да предвидиш резултата си от изборите!!! За предателство към РОД и РОДИНА винаги има санкция! Правителството на мутрите и лъжепатриотите съвсем заслужено получи жесток шамар от народа ни.Патериците на тулупа не можели да повярват,че са капо?! Тези са по зле и от тримата *** на Д.Донев! Валерко да взема релсата и да скача от Бургаския мост!Шкембето войвода да се обеси,а отвратителния Марешки да се завре в дън земя!Мерзавци бездънни!!!

198

Анонимен

преди 2 години

Тия лейковерни и наивни ваксинирани "гласуващи", дето стриктно спазват мерките, ограниченията нямат представа, че ГЕРБ са предварително нагласени да спечелят 10 години преди да е станало време за избори

197

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

ГЕРБ И ДПС ---СА ЯВНА И НЕПРЕОДОЛИМА ДЕМОКРАТИЧНА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА!КОЙТО СИ МИСЛИ , ЧЕ ЩЕ УПРАВЛЯВА БЕЗ ТЯХ----ГОРЧИВО СЕ ЛЪЖЕ И ЗАБЛУЖДАВА---ТЕ СА НЕПРЕОДОЛИМ ФАКТОР!!!!

196

ВОТА Е ЯВНО МЕНТЕ!

преди 2 години

ПРИ ИЗБОРНО УЧАСТИЕ ОТ 53% ....И ДНЕШНОТО--28% НА ИЗБОРИТЕ --КРАЙНИТЕ РЕЗУЛТАТИ ДА СЕ ЕДНИ И СЪЩИ......

195

Анонимен

преди 2 години

Продължават да плюят Хитлер. Той отдавна е покойник и изгорелни, но САЩ и Великобритания си правят филмчета с него и ги пускат на германците.

194

Анонимен

преди 2 години

Защо пречиха на народа свободно да продава гласа си за пари? Рашков попречи на свободната търговия на гласове. Честно ли е? Това са нечестни избори. ГЕРБ протестира. Откраднаха им 300 хиляди ромски гласа.

193

Гневен

преди 2 години

До Seth Животът е доказал,че клетвите винаги застигат този,който ги е произнесъл.Очаквайте тези "пожелания" да се стоварят върху собствената ви глава в най-близко време!!!

192

Явно е следното:

преди 2 години

Комунистическата и левичарска върхушка в България , се стремят да уравновесят силите си с "ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ " на България , които ОПРЕДЕЛЕНО НАБИРАТ СКОРОСТ !Забелязва се ПАНИЧЕСКИ СТРАХ от обединение на двете ЕВПЕЙСКИ ОРИЕНТИРАНИ ПАРТИИ--ГЕРБ И ДПС....затова и изборните резултати на ДПС --ОЧЕВИДНО И СЪЗНАТЕЛНО СЕ НАМАЛЯВАТ.В крайна сметка се потвърждава извода че ---"машинния вот е МАДУРОВСКО МЕНТЕ"!

191

моч

преди 2 години

Бля-бля-бля......ГЕРБ спечелиха поредната си победа - ФАКТ ! Да се радват бързо защото само 3-4 часа ще им я откраднат - болшевиките копои , мутрите и чалгата , водени от хунтата на фигуранта няма да оставят нещата така - факт ! Както и да е все тая... Защо никой не задава най-важния въпрос за днес : Успешно ли премина главната репетиция за президентските избори , радефф спечели ли днес втория си мандат ?!?!

190

ЕЛЕМЕТАРНА СМЕТКА:

преди 2 години

ИЗОБЩО НЕ Е ВЪЗМОЖНО , ПРИ 53% ИЗБОРНО УЧАСТИЕ И ПРИ 28% --ТАКОВА С ДНЕШНА ДАТА / СЛЕД 2- МЕСЕЦА/ , РЕЗУЛТАТИТЕ ДА СА ПОЧТИ ЕДНИ И СЪЩИ :1/ ИТН --изобщо не е доказало , че е готово да управлява Държавата и е нелогично доверието в нея да се покачва!2/ДПС- изобщо не може да има по-малък резултат от предишните избори , при положение , че ИЗБОРНИТЕ ИМ СЕКЦИИ В ТУРЦИЯ , СА УВЕЛИЧЕНИ ДВОЙНО...ДОРИ ТРОЙНО.ЯВНО С МАШИННИЯ ВОТ , СЕ РАЗИГРАВА ПОЛИТИЧЕСКИ ТРИК ЗА "КРАЖБА НА ПОЛИТИЧЕСКИ ВОТ"!

189

Анонимен

преди 2 години

Да видим сега - мажоритарен вот, 120 депутати, 1 лев субсидия --- има един лаф , от лъжа не е умрял никой :)

188

Анонимен

преди 2 години

Да видим сега - мажоритарен вот, 120 депутати, 1 лев субсидия. Нали това обещаваха. Следващото е сваляне на имунитета и отзоваване на депутати случайно попаднали в парламента.

187

Сидеров

преди 2 години

Пак съм под 1процент...Копейката ми изяде субсидийката.. Отивам да се напия!

186

Mont Sinai Hospital

преди 2 години

кашкавалени магистрали и самолети на хартия

185

Анонимен

преди 2 години

Чакаме гласовете на българската интелигенция от чужбина прокудена от Герб,с мизерни заплати и корупция!

184

Анонимен

преди 2 години

Доказахме се като пълни ***! Промитите от чалга мозъци са увредени необратимо!

183

fMRI

преди 2 години

Славуца е лидер Борисов е аут вика му се смяна на поколенията

182

Анонимен

преди 2 години

Народа срещу Лари Флинт (Б Б).

181

Анонимен

преди 2 години

"патриотите" аут. Това е балсам за душата ми. Тези сервилни *** да се скрият дълбоко нейде.

180

Анонимен

преди 2 години

Ние от чужбина ще решим резултата тоя път!