35

Анонимен

преди 3 години

Какви сънародници ви гонят бе, те там си живеят близо половин век, не разбирам защо те трябва да решават бъдещето на България..

34

Анонимен

преди 3 години

Нищо не правите, СЛави! Така ни насадихте с това гласуване в Турция, че нищо чудно агите да преминат пред ДБ и да се доближат до чалгарите ви и ГЕРБ. Вие имате ли глави да мислите или използвате резервните си глави? Ама те са за "малка нужда", не да мислят!

33

анонимен

преди 3 години

АМА ТЕ ОТТАМ ПОСЛЕ СЕ КАЧВАТ НА АВТОБУСИТЕ БЕЗПЛАТЕН ПРЕВОЗ И ПРИСТИГАТ В БЪЛГАРИЯ ОТНОВО ДА ГЛАСУВАТ. ТАКА Е С ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО. ХЕМ ТАМ, ХЕМ ТУК.

32

Анонимен

преди 3 години

КРадев и Славуца правят цирк за кеф на Шиши.

31

Анонимен

преди 3 години

само ДПС

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен ..."Ако не знаят български не трябва да гласуват" ...НЕ СИ ПРАВ АКО НЕ ЗНАЯТ БЪЛГАРСКИ НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА ИМАТ БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО И НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА МОГАТ ДА ГЛАСУВАТ, ИНТЕРЕСНО КАКВО МИСЛЯТ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ЗА ТОВА А СЪЩО И В САМАТА ТУРЦИЯ, ТЕ КАКВО БИХА НАПРАВИЛИ АКО СА НА МЯСТОТО НА НАШАТА СТРАНА МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО ТОВА ДРУГОТО Е ЛЪЖА И ИЗМАМА...

29

Анонимен

преди 3 години

Защо "българските граждани" имат нужда от превод. Ако не знаят български не трябва да гласуват

28

Патриот

преди 3 години

Който не говори български, няма право да гласува тук. Също и тези, кото не плащат данъците си тук.

27

ДА

преди 3 години

Кога ще премахнете двойното гражданство!?!?Или си българин или не си,не когато както ти скимне!

26

Анонимен

преди 3 години

Въобще не трябва повече никакво гласуване в турция, а ДПС трябва да бъде закрита!

25

Анонимен

преди 3 години

Който не е живял в България последни три месеца да няма право да гласува !

24

Анонимен

преди 3 години

До До БЗСБАрем некой виц да прочете от старите записки... Ама може склерито и т'ва да не може вече...

23

Док

преди 3 години

Това с машините излезе много добра врътка да се филтрираме от разни хъхрещи по света, па и у нас. Не знае български, марш към Анадола!

22

До БЗС

преди 3 години

Тази вечер няма да се изкаже, защото тошко е зает, води сега с ива предаване и няма кой да му го напише. Няма да се изложи, ако не импровизира. Затова утре или вдругиден като се освободи сценарист да му напише думите. Бърза работа няма.

21

Възмутен

преди 3 години

Щом като пътурите определят как да живеем тука поне ни направете официално турски вилает!Закривайте Парламата..изборите и т.н.!Ердоганя да управлява официално от Анкара!

20

БЗС

преди 3 години

До До блсА Слави дали ще се изкаже или нямат време да ми напишат нещо за прочитане?Или не иска да се излага?

19

мак

преди 3 години

За да няма такива нелепици - който не живее в България, да няма право да гласува. Няма да могат да гласуват българи от Германия да речем, но и такива неграмотни както в случая - също. Не може да се бориш за правата на българи в чужбина, а едновременно да се жалваш, че от Турция имат значителен принос в избора.

18

До блс

преди 3 години

Добре. 1. Кой ще е кандидат на славин за премиер?Подсказвам: каза, че е учил и знае езици. Аз такива в итн не знам да има. А вие?2. Кой ще изпрати Славчо на секундата да върне мандата?Тук според мен трябва да смени шахматистката. Ще навие ивето митева, придружена от свободен в деня сценарист или репортера. На плачещият ни хал да се посмеем. Какво ни остана.

17

Cucurbita

преди 3 години

А в Измир турците основно говориха на английски,тук таме на френски и на иврит,а в Едирне само есперанто...Да ви имам акъла нещастници...

16

Горд българин

преди 3 години

Не може хора -- които не живеят години наред в България, не знаят български ,нито говорят нито пишат на български да гласуват и да се бъркат в живота на истинските българи. Живеят тук. Плащат, да плащат данъците си тук и милеят за родината си някакви си хора на които не им пука за нищо тук да имат право да гласуват. Докога...