43

Дядо Астрономов

преди 2 години

КосмонаФти ? Достигнали 85км. над повърхноста на земята ? Че то дори северното сияние се заражда на 100 км над повърхноста . Над 80км. ЗАПОЧВА термосферата на земята . Ама нали САЩ били определили .... Хвали пръцковци. Аз като гледам звИздити вечер след третата ракия да не би да съм астроном ?

42

null

преди 2 години

Историческо е как Брансън от 30 плюс години не е плащал и един паунд данъци на острова. Офшорки и да не ти пука.

41

Смешници

преди 2 години

До До Смешници (41) Дай пример за пътнически самолети.А това за прахта ,който дишали САЩ....ХАХАХХА..Прахта от трупа на СССР сигурно са дишали ...Хахахах Россия им по-малък БВП дори от щат Ню Йорк.Икономическо джудже ..Хайде у лево с тая *** Россия,че ще си гледам мача.

40

Смешници

преди 2 години

До Още нещо до СмешнициВатенка,тези работи САЩ ги направиха още преди 50 години.А в сравнение със САЩ ,Китай са първобитна държава.Половината китайци живеят в льосови дупки .

39

Още нещо до Смешници

преди 2 години

Русия това, Русия - онова! Нещо за комунистически Китай? Кацане на обратната страна на Луната, на Марс, марсоход! Самостоятелна космическа станция строят! Яж им дирника!

38

Анонимен

преди 2 години

Te цените на интернета му в Англия отдавна са полетели. От 27 паунда за 50Мb за 6-7 години стана 37, като всяка година ти "повишават качеството" и почват: Имаме 60Мb и трябва да си смените договора, а не искате ли 100 на същата цена, която нямало да се вдига. Обикновено всеки септември пристига съобщение, че цената нараства с 2 паунда, защото скотския шут му трябват пари....

37

ТРЯБВА

преди 2 години

САЩ много мислят , но тук Бъркат или е умишлено - проверете колко километра над Земята започва Космоса - не са 80 километра със сигурност .

36

Анонимен

преди 2 години

Чакам репортаж на живо от мястото на събитието.

35

Смешници

преди 2 години

До До аноним 25Сигурно говориш за СССР ,а не за руснаците.САЩ излитат 14 дни след Гагарин,заради лошото време над космодрума във Флорида.Да не говорим,че САЩ единствени кацнаха няколко пъти на луната,а в технологично отношение са 100 години пред *** наречена руска ***.Дори един пътнически самолет след СССР не е създаден в Россия.Да не говорим че дори частни фирми от САЩ изпревариха Россия в космоса.

34

Пак до 25

преди 2 години

Просвещавай се от Днес! Аз съм започнал с Братя Данчови преди 75 години, после БСЭ - синята, том по том, от корица до корица, после Майерс Лексикон, откъдето усвоих готиката, Енциклопедия Британика и много периодична преса на руски и английски. В моето семейство си подарявахме абонаменти за списания, вкл. "В мире науки" и Natnl.Geo. А ти се просвещавай от Днес, може и от дебелите жълти! Съвет - не се закачай с непознати!

33

Анонимен

преди 2 години

До Люк СкаймокърМдааааа, ако говориш за филма "100-те" то имаш право.

32

До аноним 25

преди 2 години

Крети, аз се просвещавам от други източници, а това с С-500 беше пример. Ракетата не е направена да сваля увеселителните джаджи на милиардери-мошеници! Руснакът, Хкрементче, е първопроходец в Космоса - първия човек, облетял Земята, първи снимаха обратната страна на Луната, първи луноходи, първи сондирания и анализ на повърхността на Луната, първи проби грунт, донесени на Земята, абсолютни постижения на Венера, първо излизане на човек в открития космос, станция "Мир" и велика космическа медицина.

31

Анонимен

преди 2 години

Колко ли изгорели газове и *** ще се натрупа при тези над 1000 полета (на Брансън, Безос, Мъск и други откачалници) годишно?!? Човечеството трябва да е по-отговорно към планетата и разхищението на ресурсите!Ще валят не портокалови, а динени градушки някой ден, заради глупостта на такива :-х

30

Астронавт-Космонавт

преди 2 години

До Анонимен 31 --- За разлика от това пък има избори в България, които са близки и не са лъжа, освен резултатите и голите надежди.

29

Люк Скаймокър

преди 2 години

До сега богатите разхождаха скуката си навсякъде по планетата Земя, сега вече и в космоса. Докато едни скучаят в околоземна орбита, други едвам свързват двата края на повърхността на планетата. Да ви прилича на фантастичен филм?Още от времето на Жул Верн фантастиката предшества живота.

28

anonimen

преди 2 години

Е,и?Да излита и да не каца!Айде транзит към Марс.

27

Анонимен

преди 2 години

Космос няма, няма и далечни светове. Всичко е една лъжа.

26

Анонимен

преди 2 години

Ноле форевър! Тоя космонавт никой няма да го помни, но Ноле е легенда.

25

само се хаби

преди 2 години

няма никаква състоятелна причина богатите да летят в космоса,да остава там и да не се прави на известенче и набира още абонати, само за 250к$

24

Рубльов

преди 2 години

Путин ако не разреши частната инициатива в космоса до 10-15 години с руската космонавтика ще е свършено.