192

Ей прическааа !

преди 2 години

И ти ли ще ни учиш бе !

191

Анонимен

преди 2 години

хахаха, абе кой е тоя Алгафари бе! Всеки *** и пульо с микрофон почна да дава акъли. Аман от циркаджии! Другото брадясало хипи, шефа на ресторантите, няма ли и той да предложи как да се направи правителство?!?

190

псевдоним Наско

преди 2 години

Нидал, ноВЗЕЛ, доносник на Шесто у-ние ДС, от тия които пеят и направо топят приятели и познати. Така се "издигнал", сега и "акъл" раздава. Като всички други ГРЕБаджии тръгнали от БКП, през повечето други партии, няма идеология - важното е да се доносничи и ***

189

123

преди 2 години

Ал Гафари,обратно за Сирия заедно с всичките си авери далавераджии и наркотрафиканти.

188

Шмайзер

преди 2 години

Помните ли защо си отиде Цветанов - за 9/девет/ имота. А куклата Рашков за 19 деветнайсе/ какво му се полага?

187

Анонимен

преди 2 години

А бе в маалите как беше вота? Гласовете за ГЕРБ същите ли са?

186

ДО 206

преди 2 години

Не защитавам БСП, но извода ти, че купения вот е бил за тях е грешен. Гласовете на БСП паднаха защото старите хора, които гласуват за тях не отидоха да гласуват заради машините. Майка ми е на 87г. и не гласува, защото реши,че няма да се справи.

185

Анонимен

преди 2 години

Видя се, че купения вот е бил за БСП. Те най-много паднаха. Но ние това си го знаем. Купения вот е измислен от тях.

184

Анонимен

преди 2 години

Когато Рашков бъде разследван и имотите му бъдат конфискувани ще повярвам че промяна може да има. Иначе докато е оставен на спокойствие да дерибейства този този алчен чиновник не виждам никаква промяна.

183

Ом

преди 2 години

Другарят Рашков е прасе

182

Парамун

преди 2 години

Т.е. Рашков подкрепя ИТН?

181

ИСИ

преди 2 години

Нидл, Нидал....Много бързо сменяш политическата ориентация .Ама какво ли не правят финикийските знаци с чиляк.

180

Санди

преди 2 години

***, скрий се. Намаля ви бизнесът с мигранти и пак в ТВтата.

179

истината

преди 2 години

Сега след изборите, първата задача на прокуратурата е да се занимае с произхода на парите за имотите на Рашков. Обществото е като оголен нерв и иска да знае истината. Иска да види и резултатите.

178

КуКу

преди 2 години

Този Алгафари създаде предаването КуКу от където тръгна и Слави.Той в най-голяма степен е виновен за извръщението на съзнанието на нацията.През 1990 те говорих с един местно величие комунист, и той ми обясни че това че е сириец е предимство, защото: Виждаш ли, кучето като го удариш свестни мрази миризмата на вестника, а не стопанина . . .

177

Пурко

преди 2 години

Рашков се оказа с обувки номер 48 и ритна така яко в яйцата досегашните помазани политици и техните дилъри, че трябва да му благодарим за успешното организиране на почти почтени избори.

176

Реалист

преди 2 години

До Анонимен Бедни ми ,бедни Наско ! И ти си сърбал от канчето на ДС и ти продължаваш да работиш за новото ...Д.Н.С...Същият ,като тулупа от Банкя и шайката РЕНЕГАТИ ,наследници на Политбюро ,ЦК ,ОК -БКП, АБПФК ...наречена ГЕРБ.

175

митко

преди 2 години

Гербаджийската *** Алгафари по-добре да каже как придоби фирмите са на бул.Хр.Ботев.Макар,че е ясно.

174

до 192

преди 2 години

Мисля че си прав ,но все пак да не забравяме че този човек както казва 191 с подобни методи през мутренските времена е спечелил пари да си построи дворци , не са за пренебрегване тактиките му , ядно има доходи в тях и то сериозни.

173

Анонимен

преди 2 години

Лъжливото овчарче Рашков успя да изрече камари с лъжи и манипулации. Това му специалитет явно, едно доказателство не е представил само празнословно лаене. Хората не са толкова ***.