19

House M.D.

преди 2 години

И колко, по-конкретно? 20, 70, 1325? Все са над 10.

18

Анонимен

преди 2 години

След провал на изборите Радев остава на власт. А догодина Крим и София руски!

17

ни мож да бъди

преди 2 години

е как с хартийки бе другаре и чалгарки ?! нали всичко щеше да е на ред с машинките , нали бяхте подготвени , нали нямате вяра на хартийките . защо тогава изхарчихте 90 милиона народна пара ?

16

Гневен

преди 2 години

До мисля че, Да! Тези избори ще бъдат най-честните и достоверни,но не от 2009 год.,а от 1990год до момента.През целия преход партиите ги опорочаваха,развращавайки определени групи с раздаване на капачки за буркани,дърва,храна,пари и т.н.С това си поведение отвратиха мислещите и читави хора,които не гласуват. Сега в един глас реват "гласувайте",а в същото време някои от тях продължават със старите си номера.Кърджалийска "красавица"е заплашвала шефа на полицията заради проверките за купен вот.

15

Анонимен

преди 2 години

Фирмичката за машинките е гербсджийска ,на 4 април нямаше много проблеми ,но сега явно с цел е всичко съботаж на изборите ,още преди два месеца тая фирма искаше двойно повече милиони ,сбъркаха ,като я наеха отново ,трябваше да и платят и шута,имаше и друга фирма кандидат

14

до 19 Апатрамента

преди 2 години

Пенсионерите щяха да получат по 8 лева еднократно .

13

Граматик

преди 2 години

До 14. Днес е неделя, не събота. Така че, изборите не могат да се сЪботират, ***. Научете поне български, преди да се плюнчите по сайтовете.

12

Гледна точка

преди 2 години

До 7. Ако си забравил, в новия чалгарски закон пише, че изборите са 100 процента с машини в секции с над 300 избиратели. Щом в такива се минава на хартия, значи изборите са опорочени и следва да бъдат касирани.

11

Анонимен

преди 2 години

Сиела съботира изборите ,гадове герберски

10

Анонимен

преди 2 години

герберските общини са мъчат всякък да манипулират гласуването

9

Гербер

преди 2 години

До 5,6, 7 и други подобни. И как точно Борисов и ГЕРБ саботират изборите бе, глу.пак? Цялата власт и ЦИК са на фигуранта и новите варвари. Да ва евва в зомбитата, още сто години Бойко ще ви пречи, а?

8

Изнервен

преди 2 години

Оставка на некадърниците от ЦИК и хасковския ***.

7

19 Апартамента

преди 2 години

Припомням, че тези машини ни излязоха над 20 млн лв за тези избори. Онези, които леят сълзи за ниският стандарт на живот на пенсионерите през последните 10 години да си помислят колко повече биха получили възрастните хора отгоре в пари вместо да се задоволяват амбициите на един бивш летец към еднолично управление и болшевишка диктатура!

6

Дам

преди 2 години

Анонимен 8, може да слагаш въжето, че на другите да им е по-лесно.

5

Анонимен

преди 2 години

Са отажите са ясни, целта е Боко да обяви невалидни изборите . само че номера му няма да мине !!!

4

Анонимен

преди 2 години

В момента също така има технически проблем в София, община Витоша, секция 234617 028..нещо с тъч скрийна. Тва е несериозно, опашката се вие вече...

3

Анонимен

преди 2 години

Информация на Нова!хахахаха...Рев... рев.... рефффф!

2

Анонимен

преди 2 години

Защото дърпат картата преди сигнала да е завършил и тя блокира.

1

мисля че,

преди 2 години

Дори и да се премине на хартиено гласуване няма да има купен вот,освен ако не се манипулират протоколи,което при сегашното правителство ми се вижда невъзможно.Тези избори ще бъдат най честните от 2009 насам.