47

НЕ!

преди 2 години

РАШКОВ не бива да бъде в нито едно правителство повече.Липса на конструктивност.

46

Анонимен

преди 2 години

Човекът е прав трябва да има промяна от двадесет имота да се корегират и станат сто и двадесет нали Рашков.

45

Анонимен

преди 2 години

Посмещище. Промяна ли наричаш тази подмяна.

44

Гражданин

преди 2 години

Не всички, червено говеддо, не всички. Няма да се отучите от този комунистически навик да говорите от името на всички. А и промяна към по-лошо, каквато сме виждали, не искаме.

43

Анонимен

преди 2 години

Рашков трябва да остане да работи за България!Вече са рядкост такива принципни родолюбци!

42

Анонимен

преди 2 години

Толкова много промени изживяхме , че ни направихте на МАЙМУНИ!ВИЕ СЪЩО СЕ ПРОМЕНИХТЕ ОТ ГОЛЬОВЦИ СТАНАХТЕ МИЛИОНЕРИ!

41

до 41

преди 2 години

Купони имаше и при Луканов. Опашките за мляко се редяха от 5 часа сутринта, в 6 часа млякото свършваше. Щото трябваше да си от първите 100 човека.Другите обикновено го ду---хаха.

40

Анонимен

преди 2 години

Промяна ама не с такива като тебе.

39

МАФИЯТА ВЪН

преди 2 години

НАПЪЛНО СИ ПРАВ РАШКОВ- НИКОГА В ДЪРЖАВАТА НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ХОРА С НЕЯСЕН ПРОИЗХОД НА СРЕДСТВА, ПРИТЕЖАВАЩИ ИМОТИ ЗА МИЛИОНИ- В ЕВРОПА НА ТАКИВА ИМ ВИКАТ МАФИЯ, ЗАЩОТО ВИДНО ОТ ТЕБ И ОТ ТВОИТЕ КОЛЕГИ СЕ СВЪРЗВАТ С ПОЛИТИКАТА И ВЛИЯЯТ ВЪРХУ РАЗВИТИЕТО НА ДЪРЖАВАТА.

38

До Рашко

преди 2 години

Рашков гласувал за промяна, да върне комунистите на власт, дето съсипаха държавата в началото на 90 и след това, Жан Виденовата зима, че и след това с тройната коалиция с кражби на ддс и облаги за ДПС. Мерси, дано комунистите не идват отново, не по скоро, дано евросъюза ни спаси от ново падение. Толкова са мръсни душици, че направиха грозен, премислен план за отмъщение с Радев. Зли, гадни, злобни, с коварен план. Ама народа но е глупав и кой знай как ще ги докара пак.

37

Анонимен

преди 2 години

Рашков горкия да го оплачеш, цял живот държавен служител, честен и беден, живее с мъката на народа. Жена му лоша вещица капиталист нотариус, заграбила 19 имота и сметка от 750000 лв. Честният рашков обаче се разправя с нея, разведе се и тя му прехвърли всичко заграбено. Както казва Али Баба , да крадеш от крадец не е кражба. Сега той иска промяна за всички нас, за всички по 19 имота. Браво рашков , ашколсун ефенди , машшалах, берекет версин, господ още много имоти да ти дава и на теб и за нас.

36

Анонимен

преди 2 години

Герберастите точат лиги,за да рекетират и да завземат имотите на Рашков,така както правиха комунистите след 9-и,но няма да им се отвори парашута...кой крал...крал...скоро Тиквата ще е в затвора,а троловете му ще го обслужват там...

35

Анонимен

преди 2 години

Коалицията е предизвестена.Чалгата не може без дамаджаната

34

ВиНеТу

преди 2 години

СЪБИРАМ СИ БАГАЖА И ПОЧВАМ ДА БЯГАМ!

33

Гошу

преди 2 години

Хора, гласувайте. Ако искате промяна, размърдайте се и идете да гласувате. Иначе ще си останем на това мрънкащо положение не 30, а поне още 100 години. Ще си мрънкаме за беднотията, корупцията пенсиите, заплатите....Така се променя системата - с масово ГЛАСУВАНЕ.

32

хаха

преди 2 години

Рашката верно ли е казал, че трябвало да има промяна и децата да живеели по добре от нас . . . Наистина ли се оплаква, че той живеел зле с над половин милион в банката и 19 имота. Как ще стане този номер. Всяко дете с по 13 талетни, няколко фитнеса и басейни ли . . .

31

Анонимен

преди 2 години

Да е жив и здрав Рашков,който спря купуването на гласове и ГРОБ ще загубят изборите...Така продължи и в следващото правителство и да опандизи поне 19 герберасти от шайката за по 19 години и там по 19 пъти да им се изреждат с 200...

30

Анонимен

преди 2 години

До БГНормално е ...Народът като видя какви са сегашните и се сети , че иска промяна с предишните

29

Наистина

преди 2 години

Трябва да има, но ЧАЛГАРИТЕ И КОМУНИСТИТЕ ДА НЕ ЧАСТ ОТ ПЕЙЗАЖА. Най вече тоя ***

28

Анонимен

преди 2 години

Гласувах да имам още 19 апартамента!