184

Анонимен

преди 2 години

Тоя форум пълен с натегачи. Имам такива колеги.

183

БОЦИ-БОЦ

преди 2 години

До Балъци - Ми хубаво... Това не се нарича "ваксина" -първо. Под 60 години от ковигрип рядко има умрели - второ. От ваксаните (с две дози и тн) - има доста случаи по света в болници, и умрели - НЕ РАБОТЯТ - трето. И след като и боцнат си заразен, защо ти дават "сертификати", защо има облекчения на мерки - четвърто. Баси *** сте, не виждате очевидното...

182

Анонимен

преди 2 години

Не е успял да се обръсне, завалията. Алкохолизъм, що да чиниш. Още е снощен.

181

Балъци

преди 2 години

Вие не разбрахте ли, че вируса заразява пак, независимо дали си го карал или си ваксиниран... Целта е човек да има антитела и да няма мъртви, а не да се спира заразяването...Затова е ваксинирането за хора, които са нямали контакт с covid-19.

180

Само едно щи ти кажа

преди 2 години

Ууууууу !

179

Анонимен

преди 2 години

Аз никъде няма да бягам, но гледай ти Габровски да не се наложи да бягаш с 200, алчно същество некадърно, посадено в неврохирургията още от детската градина. И такива като теб са много. Едно се моля, да не дава Господ да ви падна в треперещите алкохолни ръчички.

178

Анонимен

преди 2 години

Професоре, Вие сте голям оптимист. Следващата вълна на Ковид я очаквайте още през септември, когато застудее и започнат дъждовете. Вие вземате ли предвид делта-модификацията и че сме далече от 50% имунизирани с две ваксини, камо ли 70%?

177

Анонимен

преди 2 години

ковид зимата ще изненада оцелелите антиваксъри. ще ги ваксинира естественно за още една година, ако не ги убие.

176

Анонимен

преди 2 години

До До 182 Дори когато населението на България е било сто хиляди човека, пак са умирали доста повече от 10 или 20 или 30 от грип за година. Четеш НСИ като дявола- евангелието. Като ваксър- статистика, може да кажем.

175

До 182

преди 2 години

Тези "изсмукани от пръстите" данни за починалите от грип в България, са официалните данни на НСИ. Отвори сайта и чети,... ако можеш да четеш.

174

Анонимен

преди 2 години

до 188 - нема да се вацаме, все някой ще трябва да ви зарови като се натръшкате от предсказуемите последствия от експеримента.

173

дедо Мъди

преди 2 години

Този е ПРОФЕСОР, колкото аз съм КОСМОНАВТ!

172

Анонимен

преди 2 години

Колко умряха тая година от друг модел грип ?

171

Анонимен

преди 2 години

Баща му е бил кадърен лекар, но тоя *** как още го държат не ми е ясно!

170

НОВОТО НОРМАЛНО

преди 2 години

Тествайте се без да сте болни - с тест, който не е подходящ за откриване на вируси и може да си променя чувствителността с настройките - носете маски, които не филтрират вирусни частици - ваксинирайте се с ваксини, които не създават имунитет - и от които се умира или се боледува тежко, но са "безвредни и безопасни". И после ако някой ви пита "нормални ли сте" - отговорът е един - "Да! НОВО-НОРМАЛНИ СМЕ!"

169

Анонимен

преди 2 години

До181 няма съмнение, че преди Великия Смъртоносен Ужасен Ковид са умирали дод 10 човека от грип на година. Въобще не звучи като абсурдна измишльотина която си изсмукал от пръстите без никакви данни. И от рак сигурно преди умираха по 7-8 човека, и от инфаркт 14-15. Ковид промени всичко.

168

Анонимен

преди 2 години

Май още не сте разбрали, че грипа е по-опасен за по-младите, а Ковид-19 за по-старите. Има и огромна разлика в смъртността - през последните десетилетия, при грипа е много малка, например в България починалите от грип често са под 10 човека на година, рядко са 20-30 и не да повече от 30.

167

Анонимен

преди 2 години

Всенародната любов ще ги достигне скоро всички тези наглеци. Няма безплатен обяд.

166

ИЗДАВАМ ТАЙНАТА

преди 2 години

КОВИДГРИПА е опасен за тези, които гледат телевизия. Може да зарази с по-слаби симптоми и тези, които много четат интернет медии. Хората без телевизор по принцип имат имунитет срещу него - антителата им се справят с публикуваните онлайн измишльотини.

165

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 164 "..не разбрахте не само че "КОВИД-19" не е обикновен грип.." ------ Разбира се, не е обикновен грип! Това е грип-фантом, който се открива само с тест, най-вече заразява по медиите и е смъртоносен основно ако се лекуваш в болница.