181

анонимен

преди 2 години

една оглупяваща и невежа младееща, ще ни довърши като нация

180

100000 ПЪТИ ПО-ДОБРЕ

преди 2 години

Е НАВЪН ОТ БАРБА-ганъОВНИЩИНАТА ТУК

179

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Така е. Докато в Родината ни се пренебрегват енически чисти българи и се формират правителства от турци,евреи,роми,руснаци и арменци,които нихилират българското население оправия няма да има. България е превзета от малцинствени групи,които в общият си сбор представляват едно антибългарско мнозинство. Аз съм съден от евреи в Родината си поради родолюбието ми. Как да се върна?

178

ТЪПОЛАНДИЯ БГ

преди 2 години

ЩО ДА КИСНА В КО МУ НИС ТОИ ЧЕСКИ КОПТОР

177

КРАДЛИВ КОМУНИСТ

преди 2 години

ГЕПИХ, ГЕПИУХИ НЕ ОСТАНА НАРОД ДА СЕ ХВАЛЯ....АМИ СЕГА

176

Анонимен

преди 2 години

Една застаряваща нация с голяма смъртност: България обезлюдяваНЕКА КРАДЛИВИТЕ *** ДА СИ ЗАДЪРЖАТ ЗАГРАБЕНОТОЦАРЕ НА БЕЗЛЮДИЦАТА И ОБОРСКАТА Т О Р УРАААААДА ЖИВЕЙ СТАЛИН

175

Хммм

преди 2 години

Днес на плажа се втрещих колко дебели са българите! За простотията дума няма да отварям, но с това плющене и търкане на столове няма как да няма такава висока смъртност! Само тюлени и китове се тътрят по шезлонгите!

174

...

преди 2 години

до 182 Щайн: от милионите азиатки все някоя ще се заблуди и прежали да се хване с *** като теб, българките не са глупави;а по темата: цяла Европа е застаряваща, обаче в България гадния комунизъм е родил тази трагедия - колко аборти са направени за периода на тази отровна идеология??? Ако бяха родени тези деца, колко щеше да е България сега?

173

Анонимен

преди 2 години

В момента разчитаме на чужди фирми да ни заплатят долу горе достойна заплата, справедливо правосъдие да получим от европейски съд и прокуратура. Местните български феодали третират собствените си сънародници като роби и си заслужават резултата крепостните роби да избягат след премахването на българското крепостничество. Европейското робство е по добра перспектива.

172

Анонимен

преди 2 години

Тези хора така и не научиха, че българската култура е различна от западната, за законите и спазването им да не говорим. В Щатите направиш ли дете на жена ще плащаш цял живот. Тук има реална възможност жената да не види никога повече таткото, да не я вземат никъде на работа да не отсъства и в крайна смекта да и се наложи да простируира на Запад, за да си нахрани детето.

171

Анонимен

преди 2 години

БКП Форевър ще си царува сама.:)))))))))

170

Краси

преди 2 години

Според академик Петър Иванов от Великотърновския увиверситет,2050г.българи и "бразилци" ще се изравнят по численост!Това вече е ужасна трагедия!

169

Анонимен

преди 2 години

Голям праз.

168

Реалност

преди 2 години

Добре дошли в реалността! На нашите алчни управители, още едно време им беше светнала червената лампа, че народът може да напусне БГ. Защо мислите бяха тези мрежи по границата, гранични зони, даже без съд и присъда разстрелваха, хората тръгнали да напуснат страната ни? Защото една страна се крепи не само от закони, но и от данъците! Смешковци , ще дават по 300 лв, на завърнали се, а нощните шкафчета, кой ще ги пълни?

167

До 177

преди 2 години

Естествено, че имам семейство, съпруга и две деца. Мислим и за трето.И в нашето семейство всеки си знае отговорностите-жената се грижи за домакинството и децата.И със сигурност ме уважама такъв какъвто съм,а не ако бях някой льоло, който готви,чисти и пере.

166

Анонимен

преди 2 години

не вярвам младите българи да са импотентни.само че са се изнесли в чужбина, а децата им може и български да не знаят.

165

До 202

преди 2 години

И не се хвали, няма смисъл, и другите българи са допринесил с нещо за България, не смао твоето семейство по майчина линия... от много хвалене и живеене в миналото сме сега на тоя хал.

164

До 202

преди 2 години

И след това беславно сме ги изгубили тези земи, поради лакомията да завладяваме гръцкия град Константинопол...

163

До БИОЛОГ

преди 2 години

В природата няма свърхпроизводство на мухи, не е възможно мухите да имат превес над другите, всяко насекомо си има определен брой, така че си пий хапчетата

162

До 199

преди 2 години

Само дето дедо ти по майчина линия не е от София, пиша това, понеже другия е казвал,че е било невъзможно в предокмунистическа и лошата комунистическа София да се отглеждат повече от 1 - 2 деца.