16

Анонимен

преди 2 години

Защо се платих тези пари за машини след като блокират една след друга колко бавни хора живеем в тази държава петнадесет милиона хвърлени на вятърът а малко повечко пари за пенсий няма......?????

15

лол

преди 2 години

нищо не се притеснявайте, резултата от секцията е готов и бсп ще го предаде към цик. всичко е наред

14

Анонимен

преди 2 години

Област Стара Загора май се оказа най-престъпната, корумпирана и гербаджийска област

13

Анонимен

преди 2 години

Калпава работа. Може ли да дадете 5 вагона пари за тези щайги? Сега да ги плащат машините бай Чалга и тайфата където за 1 нощ промениха кодекса както им отърва. Ами нали ако бяха оферни машините цяла Евпора щяха да ги ползват, а не КС на ЕС да ги забрани със закон. Сега кво ще ги правите като не стават за нищо? За гълъбарници ги раздайвайте! Или си ги носете у вас да си играят децата както онова внуче на депутата от ДБ Петър Клисаров си играе с машината. Халал да са им!!!

12

до 21

преди 2 години

Вероятно на места ще се направят опити да се пуснат машините с интернет за кратко време.Няма да рискуват за цял ден.Достатъчни са им 1 час да подменят доста от вота в най- пиковите часове.Но в тези машини може да се влезе от разстояние дори когато са офлайн.Екперти показват в интернет как се случва от метри разстояние или от другата стая.Също така доказват, че сигнала от сензорните екрани се улавя и манипулира при офлайн машини.С портативен излъчвател подменят гласовете.За това не броят разписки

11

до 16

преди 2 години

Тоест, машините САЕС, модел 3377, също като нашите, по дефиниция разполагат с връзка с интернет, която е стандартната им конфигурация. Това го пише на страницата на самата компания, така че няма нужда от коментар или подлагане на съмнение. Те ви казват, че уж няма интернет защото за България този интерфейс уж ще е заключен. Но ключа го държии човек от ДБ.

10

до 16

преди 2 години

Оказва се, че машините модел САЕС 3377 на компанията Смартматик разполагат с връзка с интернет, която е стандартната им конфигурация. На стр. на производителя е казано, че After the polls close, the SAES-3377 transmits the necessary data to the servers in the tallying centres., или с други думи След обявяване края на изборния ден, САЕС 3377 предава необходимите данни до сървърите в центровете за отчитане на гласове.

9

така е

преди 2 години

Техника сложна, народ прозстттт!

8

Анонимен

преди 2 години

гласувах точно за 2 мин, от които 1мин и 30 сек ми обработваха данните, търсиха в списъка, въвеждаха ЕГН с химикал, разписвах се... самото гласуване на машината отне 20 сек. Супер си е. Не знам какво сте ревнали, като вдовици за ой. А, да и нямаше нито един ром, който да чака на опашка да гласува, защо ли ? :D

7

МЛАДО ГЕРБЕРЧЕ

преди 2 години

До сега всички избори, които организирахме през годините бяха перфектни и най-честните в световен мащаб. Всички ни се възхищаваха и сочеха за пример. Но вече е 9.30 и трябва да започваме масова пропаганда против днешните избори.''Бият Б.Б.,,- Вече'', промърмори Остап Бендер

6

анонимен

преди 2 години

Сигурно пак Бойко е винове. Тези, злобните, объркаха целия изборен процес в България.

5

АнонимеН

преди 2 години

ТРЯБВАШЕ ДА ИМА И РЕЗЕРВНИ МАШИНИ ПОНЕ ПО 1 БРОЙ НО ЯВНО И ТОВА НЯМА!

4

АнонимеН

преди 2 години

10 МИЛИОНА СЕ ПЛАЩА НА СИЕЛАТА ДА ТЕСТВА МАШИНИТЕ И ДА СА ГОТОВИ ЗА ИЗБОРИТЕ!!! ТЪЙ, ЧЕ АКО ИМА САБОТАЖИ ТЕ СА ОТ СИЕЛАТА!

3

Анонимен

преди 2 години

тези машиини Боко ги купи

2

Анонимен

преди 2 години

Проблемите със софтуера са знак за сблъсък на алгоритми, както и забавената реакция на тъчскриновете, знак за потенциална съвместна работа на няколко програми, например машинната за отчитане на гласове с входящ интернет трафик. Проверете дали не са с отключен интерфейс за интернет.

1

Анонимен

преди 2 години

Толкова е капацитета на фигуранта.