10

Анонимен

преди 2 години

до 9 довечера ще има друг удар само че по скромен но пък е сигурна печалбата от арбитража

9

до 8

преди 2 години

съгласен на 100 %, но бих добавил, че залагано масово за равен или Брзилия, излиза другия отбор, ден година храни, а кой ли ги гледа вече....., довечераИталия е на 3,10......

8

Анонимен

преди 2 години

4 коеф. за победа на аржентина добър удар

7

Анонимен

преди 2 години

Голяма работа. 10г немогст да победят никой. Тя Бразилия е толкова смешна...че не знам това дали е успех. Никога не са имали толкова некадърно поколение.

6

Хахаха

преди 2 години

Меси пак си остава смешен ,реално тоя турнир се играе всяка година или през година и няма конкуренция в него има 3 отбора дето са силни Бразилия,Аржентина и Уругвай ,които са печелили титлата общо 39 пъти.Не може да се доближи до отборите и качеството на световно или европейско първенство .Боливия,Перу,Ямайка,Хаити,Еквадор ,Парагвай,Венецуела,Мексико,Коста Рика и т.н. все световни сили участват в турнира .Дайте му още една златна топка 20 години се мъчи срещу тези световни колоси все пак хахаха

5

Анонимен

преди 2 години

Меси е един ***.Изпусна чист гол като едно ***.После що нямал нищо с Аржентина до вчера.Добре ,че пак Ди Мария е в час.А при тия силни евро тимове да мислиш,че лекето с тоя отбор има шанс за световна титла ,си е диагноза.Роналдо е голмайстор на Евро 2021.

4

Киро

преди 2 години

До АнонименКое ве братчед, трите финала за Копа-Америка преди тази титла или финала на световното първенство загубен в продължения 2014 срещу Германия. Нали се сещаш, че в Европа може да си плямпаме колко е велико европейското и тн. Но Световното е най-големият футболен форум и финал на Световно е поне толкова велик, колкото Европейска титла. Така че, полека с Меси и националния отбор. Меси е толкова голям, че това че е играл финал на Световно се смята за провал, от такива псевдо разбирачи.

3

Анонимен

преди 2 години

Роналдо това което е направил за Португалия, Меси два живота няма да му стигнат да го постигне с Аржентина. Закривай!

2

Анонимен

преди 2 години

Заслужаваше Меси титла с Аржентина - е направи го ! До година и в Катар ако станат шампиони ще се реши окончателно вечния спор Марадона-Меси. Роналдо не го класирам изобщо там въпреки, че е голяма класа, но таланта е друго нещо !

1

Анонимен

преди 2 години

Този държащ купата изглежда е страшен европеец. Нали така аржентинския президент определи нацията си европейска, за разлика от Бразилия които биле от джунглата.