56

Анонимен

преди 2 години

До 58 ако не вярваш си провери кода за адреси там излиза принципно производител всичко а ти си няма такъв мак адресUnknown device!!!!

55

Анонимен

преди 2 години

до 58 кои ти говори за такова чипиране бе пич!Тук се говори за контрол.Нямам намерение да споря с устройство device защото ти вече ако си ваксиниран си такова а едно устройство може да бъде изключено когато не е необходимо!Пусни си блутута ако си с стар телефон или ако си с нов си изтегли bluetooth pair и ще видиш 12 цифрения мак адрес който излъчваш! Unknown device!!!! 12 цифрено буквен адрес ама отиди някъде където си сам и си сзключи разни смарт гривни часовници всичко!Да няма хора около теб.

54

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите вече са чипирани по собствена воля с хроничната си пристастеност към конспирации, фейсбук групите си, коментарните секции из жълтите онлайн медии, форумите си и т.н. Пристастени са, видимо е че друго не ги интересува конспираторите като цяло и друго и не искат. Само телефончето и лаптопа да са пред него, интернет да има и той е щастлив, доволен и се чувства полезен, че по цял ден реве и се заканва онлайн. Вие сте отдаааавна чипирани и то по собствена воля - много ефикасен метод.

53

Анонимен

преди 2 години

Ми да раздават сертификати простите хорица а не да бракуват. Тия от РЗИ да ги уволнят за дебилизъм!

52

Анонимен

преди 2 години

Никой не ти и иска такъв документ. Откъде го измислихте това освобождаване от отговорност...смешки!

51

(-_-)

преди 2 години

Едно нормално лекарство, било то ваксина ли просто аналгин има трайност поне 2 години при правилно съхранение..Има и изключения, но това нещо, което ни предлагат няма никаква гаранция, че ще свърши работа, да не говорим за възможни проблеми след това. Така че - в ***!Аз няма да се подписвам под каквито и да било документи, които освобождават производителя от отговорност!

50

Байо Зайо

преди 2 години

Чета, чета и не мога се начудя на антиваксърите как в 5 думи изречение могат да направят по 10 и повече правописни грешки. И тия хора с пилешки акъл получават някаква трибуна, било то и мизерна като тук, за да тровят със зловоние и смрад форуми и други пилешкари като тях.

49

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Айде да хлопват вече кепенците на ваксинационните кабинети и да се връщаме към нормален режим, без извънредни положения, мерки и тем подобни глупости!

48

Анонимен

преди 2 години

Как е в махалите ,нужно е кебапчета бря докторя )

47

Анонимен

преди 2 години

Ямболии са диви и щастливи! Браво. Една хубава новина за ваксините да има. И тя е, че ги хвърлят.

46

Ваксър

преди 2 години

Давайте ги насам. Аз без доза всяка сутрин не мога. Ако не се боцна вратите на метрото не се отварят, не мога да ида на работа. Иначе съм напълно нормален.

45

Анонимен

преди 2 години

, новият служебен министър на здравеопазването ще ги оправи нещата само му дайте малко време!!!!!!!!

44

Анонимен

преди 2 години

Много са били глупави ямболци. Ще търсят ваксини, ама ще е късно.

43

Анонимен

преди 2 години

В Ямбол какви са? Роми?

42

правилно

преди 2 години

Нека ги изхвърлят. Това вещество не е предназначено за хора, а за опитни мишки.

41

Анонимен

преди 2 години

Защо се плаща за поддържането на този пункт? Да го закриват! Само пари на данъкоплатеца се харчат!

40

Щирлиц

преди 2 години

Чудесна новина!Утре три пъти повече,амин!

39

Анонимен

преди 2 години

Чувалите дето ги купиха за трупове, могат да ги използват като чували за смет за ваксините. Пък къде ще ги хвърлят разделно идея си нямам.

38

Анонимен

преди 2 години

цели двайсет души пак много .За сметка на това са изтеглили късата клечка.

37

Анонимен

преди 2 години

Как нагло и безкруполен лъжат искам да попитам за стотен път ако си ваксиниран каква точно е защитата не боледуваш боледуваш по леко ПРЕНОСИТЕЛ ли си на вироса или не постоянно чувам и виждам абсолютно противоречиви обяснения а и мерките също толкова парадоксални че и най мощният компютър би се объркал тотално.