243

Анонимен

преди 2 години

Скоро няма да има откъде да купите бензин. Вероятно цената му първо ще хвръкне до небесата. Ще наложат непосилни такси и т.н. заради "климатичните промени".

242

Анонимен

преди 2 години

Дойдат ли служебните на Радев, такива гъзобърканици стават! Я Грипени се договарят,я ел.сапунерки ще почваме да правим!

241

Смех

преди 2 години

Дали това ще е конкурент на СИтроен Ами които се правят в Мароко.Ще трябва работниците в тоя завод да взимат марокански заплати и дори по-малки

240

Те

преди 2 години

И китайците големи ги приказваха ама на!

239

му-ха-ха

преди 2 години

САМО ДА ПИТАМ -ОТКЪДЕ 1000 РАБОТНИКА В ЛОВЕЧ....!

238

Анонимен

преди 2 години

Ставаме водещи производители на автомобили в Европа. Правиме китайски шедьоври,сега като подпукаме производството и на немските бижута...! Македонците, сърбите,гърците и румънците умират от яд!

237

Анонимен

преди 2 години

И кой ще ти забрани да си държиш в гаража някое Камаро сс от 1969-та и да опушваш с бърнаути те такива таралястници по светофара?

236

Анонимен

преди 2 години

Забранят ли колите на петрол, следва следното. Първо, за кратък период ще може да карате електически. Който има много пари, ще си купи. Но скоро след това ще въведат автономните коли, които почти никой няма да притежава, а ще се наема. С автономните автомобили идва краят на свободното придвижване. Автокомпютърът ще ви кара само до места, до които властта позволява. Властта ще бъде на наднационално ниво.

235

АКHIRАJ SINGН

преди 2 години

Не съм недоволен напротив тази глупост ме развеселява да дадеш 40к за тоя бклук с никаква приложимост искам да разбера кои ще са първите глпци които ще си закупят това недоразумение

234

Анонимен

преди 2 години

Предлагам за начало правителството да купи от тия сапунерки за Народното събрание, за президента и за Министерския съвет! Слави като патриот също да купи няколко за себе си и охраната!

233

Екстра Нина

преди 2 години

Добре е - по Бойково време само Мити Пайнера инвестираше в чалготеки.

232

Ганьо, Ганьооо Ганьо

преди 2 години

*** не е доволен - каква е тая сапунерка вика. Ми ти кво искаш бе ***? S-Classe ли да произвеждат тук? И тая сапунерка ти е много на тебе... ***, ганьооооо... ***....

231

Анонимен

преди 2 години

това прилича на еко-трабант, пасито сигурно си е резервирал първата бройка

230

Анонимен

преди 2 години

Мирише ми на второ чудо в Ловеч,след успешните китайски лимузини на Гришката!

229

Анонимен

преди 2 години

На червените бездарници на чело на родината черния ПР им върви повече, белия им ПР е меко казано смеховтворен. Също като онова *** дето направило нощния транспорт в Сф, да бре а някои хора цяло метро направиха.

228

Анонимен

преди 2 години

Аз знам марките коли,които и децата ги знаят,които купува цяла Европа! Тия ни съм ги чул,ни съм видял и една кола произведена! Докараха прототип някакъв,приличащ на руските таратайки от едно време!

227

E-саr

преди 2 години

Дизайнер на колата е професор в технически университет Günther Schuh, колата е с маx. скорост 130 км само за градска среда и е от Теrmoplast. След цялото прочетено инфо мисля, че инвеститорът търси пазар на колите си на Балканите, където трудовата мобилност не е толкова развита. Потребителите в Западна Европа едва ли ще се насочат към тези модели, след като пътуват средно по 2 часа, за да стигнат до раб. си място.

226

Свиня

преди 2 години

Ей големи лаладжиии, голям разбирач е *** балканеца от всичко отбира с академични познания е по всичко ....да се чуди човек защо е до гуша в лллайна в най засссраната държава....а сетих се други са му виновни....той не е виновен той е страничен сеирджия люпещ семки....ако ще клечки за зъби да произвеждат ...важното е да плашат достойни заплати....че хората в Ловеч нямат работа...а вие тук си хапете академичните заддници от яд...

225

Анонимен

преди 2 години

Кого лъжете бе хора? Ами тия не са произвели и една кола! Къде са им сервизите,шоурумите! Това са аматьорчета!

224

Анонимен

преди 2 години

Ако ги пуснат на народни цени ще изхвърлим 20 годишните бар.ки от градовете. Тази количка е добра за градско. За дълго нестава щото батерията издържа от София до Пловдив и трябва да се зарежда. За дълго ще си ползвам десет годишната Мазда.