24

Анонимен

преди 2 години

Антиваксър съм, ама искам да намажа и аз нещичко покрай тоя цирк. Къде продават ваксини на едро с отстъпка? Гледам, има много мераклии за бодене, така че ще потръгне бизнеса.

23

Чичко

преди 2 години

След всяка вълна наплашените мишки отърсват козината, оглеждат се и крещят еее то не беше страшно. Само дето по време на вълна църкат и се крият, а вълни ще има докато и последната празна кратуна не се усети малко.

22

Ето

преди 2 години

Вирусът сме ние, не ви ли прави впечатление че вирусът е съвместим с нашите клетки и ги отвлича за нуждите си. Остава само да се създаде рнк която да чупи способността на клетките да се делят и ремонтират, така и ние ще бъдем почистени от лицето на земята. Защото това не отива на никъде така или иначе, хората се раждат и умират и страдат ненужно докато слънцето ни изгори така или иначе.

21

ХИТЪР ПЕТЪР

преди 2 години

Голяма пропаганда за това ваксиниране.Колката повече ваксинирани,толкова повече смъртни присъди буквално издадени което и у целта на пандемията.Съкращаване на населението.Само *** ще допусне да го ваксинират със Смърт.

20

Анонимен

преди 2 години

Тези доктори не се ли страхуват от народната любов и благодарност за грижата им за нас простосмъртните? Или са свикнали да са безнаказани техните грешки?

19

Анонимен

преди 2 години

Ей, много глупав народ сте!

18

Анонимен

преди 2 години

Докторът ще се ваксинира ли, след като е преболедувал. Щото едни спецове, дето им залежава отровата тръбят, че ваксината подсилвала имунитета. Пък в основите на имунологията друго пише, ама де да знам, може пък те да са чели правилните книги.

17

хора

преди 2 години

"Вярвайте"... на анонимниците по форумите за ваксините... Те "знаят всичко"...

16

Анонимен

преди 2 години

Вируса е гаден, независимо дали ви харесва или не. Пазете се и се лекувайте, но НИКОГА НЕ ХОДЕТЕ при проф. Николай Габровски от Пирогов, или доц. Зафер Оркун Токташ - Медикал Караджъ, болница Медикал парк Истанбул.Тези хора са изключително арогантни, нахакани, некадърни и се интересуват само от парите ви.

15

Анонимен

преди 2 години

Няма такъв естествен процес в природата, който да върви на вълни, без да затихва. Вълните са измислици на фашистите във властта.

14

Анонимен

преди 2 години

На лекарите да спрат да им плащат за лечение на ковид. Защо те не подкрепят хората с изграден имунитет?

13

Demonaz

преди 2 години

Каква война, бе ? Муахахах стига вече с тази пропаганда. Хайде отвайте да им пляскате , някой флаш-моб със фенерчета. Докторите им харесва да лекуват по телефона, но всичко си има край. Съдбата ще си знае работата. Докторчетата-комунисти и слуги на елитите ще горят в пещитите.

12

Гражданин от село

преди 2 години

Ехааа!Пак някои доктори ще напълнят вече препълнените гушки.Някои.Не всички

11

плазмодии

преди 2 години

Аре бре радевисчета румени засмени с червени бузки любете се на живота че на ония свет първоначално нема да е така оцапано

10

Анонимен

преди 2 години

До мда това в Московский комсомолец ли го прочете бе каскет?

9

до 1

преди 2 години

има налични Janssen ваксини на J&J, тя не е иРНК, векторна е, J&J са купили патента на първата векторна ваксина- Sputnik V- Gam-COVID-Vac, за да може да се одобри по-лесно, защото Русия няма независими регулатори за оригинален продукт, които да даде зелена светлина в ЕС и САЩ

8

чалгар-вирусолог

преди 2 години

На чалгарите ваксина не им трябва. Толкова са загубени, че вируса ги мисли за дървета и ги подминава.

7

ватник-имунолог

преди 2 години

До аз Внесете Спутник най-после. ------------------- какъв спутник ве yшанкo? Те руснаците не искат да се ваксинират с него, но тукашните близачи на путински зaдници само за него говорите.

6

плазмодии

преди 2 години

Споко бре нема да е безкрай вълните кат мутира до омега и са приключва

5

Възмутен

преди 2 години

И цял живот така ли ще караме бе?Всекидневно и ежеминутно само с ковида си да ни занимавате и нищо друго!?Че те вълните ще са хиляди и така до края на света!Да лягме и да чакаме да мрем ли ?*** и буклоците ви да..!