148

Анонимен

преди 3 години

До TИ ДА ВИДИшшшДумата "секции" се пише "секций" единствено в чалгарската българска реч. Бягай да научиш първо езика си, а после раздавай акъл по форумите, чалгаропитеко!

147

Анонимен

преди 3 години

Интригата ще се разплете след около 70-100 хил. гласа от чужбина, които хич няма да са в полза на ГЕРБ. Необходими са между 40-50 хил. гласа, които ще прононсират за победител ИТН. Нещата обаче се забъркват от факта, че процентът на агите скочи от 6,5% на изборите от 4 април на 11,3% сега, което е 1,8 пъти, почти двукратно повишение. Три партии, най-многобройната беше ИТН, гласуваха за ИС в Турция без таван и с хартиени бюлетини. Слави, усещаш ли какво може да стане?

146

негласуващ

преди 3 години

Бачкащите робове както винаги са прекарани и от тях нищо не зависи!Изборите както винаги ги определят милионерите като плащат на неграмотните индийци и кържалийски и туркистански пътурнаци!Плюс новата мода на чупене на машини!Пълен фалш!

145

Глок

преди 3 години

Боце бие по вашите правила,добре ли е?

144

Анонимен

преди 3 години

Въпросът е как ще играе ДОГАН? СОЦИОЛОЗИТЕ НЕ ОТЧИТАХА ПРАВИЛНО РЕЗУЛТАТИТЕ НА СЛАВИ И ДНС - ЕДНИ 120 000 ГЛАСА! ПРИ ДПС ЛИПСВАТ/като се знае ОТ всички колко са дисциплинирани ДПС/ ,А СЛОВИ ИЗНЕНАДВАЩО ПОЛУЧИ ПОДКРЕПА! СЕГА ЩЕ ВИДИТЕ ИЛИ НА ДОГАН ЗАЯВКАТА Е БИЛА СЕКЦИИ В ТУРЦИЯ,НО МОЖЕ И ПО-ГОЛЯМА ДА Е ЗАДАЧАТА-ПРАВИТЕЛСТВО В СЯНКА! ВЯТЪР ЕЧИ И ГЮБЕК СЕ ИГРАЕ! ВСИЧКО Е ПАРИ! ИДЕАЛИ ЗА ИДЕОЛИСТ!

143

Анонимен

преди 3 години

Някои хора ги е страх,че някой иска да ги чипира, но предпочитат да гласуват с машини? Има нещо гнило.

142

681

преди 3 години

И какво крещяхме по площадите?На първо и второ място, ръка за ръка, се настаняват партията на мутрата и партията на олигарха, но не Черепа... Има ли разлика между мутра и олигарх?

141

Анонимен

преди 3 години

Какво ще избере България няма значение. Какво ще отчетат Мадуровските машини е по важното. Ясно е , че хората ще страдат с новите управляващи.

140

TИ ДА ВИДИшшш

преди 3 години

Видяхте ли опашки някъде по секцийте в чужбина,Италия,Великобритания....А Плюехте Слави за Турските секций

139

В Азия са го казали:

преди 3 години

Избори с повече от един кандидат са загуба на време и пари :)

138

Евроатлантик

преди 3 години

Ей всеки иска да е депутат

137

Анонимен

преди 3 години

Мадам Велева защо агитира по Нова?! Тези телевизии, тези медии... Как не се наядохте бе? Милиярди потънаха в дупки и в медии, които да ви хвалят! Тези пари бяха за държавата и хората, а не за Домусчиеви, Пеевски и Баце!

136

Нищо ново

преди 3 години

До БРАВО!: Г'лупости на търкалета

135

БРАВО!

преди 3 години

Фигурантът така ще ви изработи, та ум ще ви зайде. Нещата с машинното гласуване така са подготвени, че служебното му правителство остава на власт, провежда му президентската предизборна кампания, обявява президентска република като кремълските тирани и се радва на още 4 години нищо-правене. Само, че друго ще бъде развитието на световните събития, което ще донесе горчиви изненади на нечестивите и радост за Европейска България.

134

Време за промяна

преди 3 години

До Анонимен 175: Бойко е вече отстрелян. Никой не иска дори и да разговаря с него. мина му времето.

133

Анонимен

преди 3 години

Боцо ще управлява пак . Ще насъска мутрите си ,ще има нагли . Тъмни времена се задават. София ще бъде Готъм

132

681

преди 3 години

Гласувай народе, радвай се!Истинският премиер на България хер Мустафа вече ви е утвърдила състава на "родното" правителство!

131

Гробар

преди 3 години

Раздавам безплатно лопати и пирони за закопаването на Тиквун и бандата му.

130

Анонимен

преди 3 години

Само за някой сеирджия "интригата" е кой ще бъде номер 1. За нормалните българи "интригата" е кой и как ще ни управлява след това, и тъй като тези избори ще са почти огледален образ на предните, ще имаме още едно правителство на кремъслкия агент Радев. След това следва бавно и задушаващо плъзгане надолу. Тези, които са кадърни да стягат куфарите.

129

Анонимен

преди 3 години

Мачкай Бойко!