21

Анонимен

преди 2 години

До До9 Стига, изгледаш ли един български филм вече имаш нужда от спешна психологическа помощ. Депресията в българското кино е на недостижимо ниво.

20

Анонимен

преди 2 години

Ами то ато видиш какви жанрови филми се правят... пари на вятъра!!! То не бяха зомбита, отмъстители, железни, тенекииени мъже, батмани, катвомъни, спайдърмени... Аз гледам китайски и южнокорейски сериалчета по руските филмови сайтове, доста са добри.

19

реалнафантазия

преди 2 години

За съжаление нямам големи очаквания за продължението на Матрицата, сериала около Властелина на пръстените... дано поне да не съсипят новите части на Аватар...

18

ъъъ

преди 2 години

До shitkata - вЕрно ли ще дадеш нетфликс или хбо го като символ за качество?! Там се прави продукция на кило за масите, за да се гледа от повече хора, които да плащат по 10 лв. за "нещото", което предлагат тези платформи. Когато се появи качествен филм (което се случва веднъж на 10-ина години), салоните за него са празни и едва успява (а често и не успява) да си изплати разходите по заснемането. Нетфликс, Амазон прайм, Хбо Го и клонингите им са чиста масовка - количество, а не качество.

17

До9 Стига

преди 2 години

Нямам нищо против турските сериали,но ми идва в повече която и национална телевизия да включа САМО ТУРСКИ ФИЛМИ.Български и европейски филми -от дъжд на вятър.ИСКАМЕ ЕВРОПЕЙСКО И БЪЛГАСКО КИНО.Не сме турска провинция.

16

мнение

преди 2 години

Европейското кино миналия век беше невероятно.Съветското също.Дори филмите за войната бяха изпипани.Имаше режисьори-Фелини,Понти,Бондарчук и още и още...Толкова качествени бяха и режисьори и сценаристи и артисти,че не се отлепвахме от екрана.Сега само голотии и простотии.Българското кино също беше на ниво.Американски филми и тогава и сега рядко съм харесвала.Повечето им филми са направени за печалба и гъделичкат първичното в човека.

15

Анонимен

преди 2 години

Никой не му дреме, когато не ходи на работа. Храната и яденето са спасили човечеството от гладна смърт.

14

Sk

преди 2 години

Народът е опростачен

13

Sk

преди 2 години

Държавата е в кома. Народът е опростен. 32

12

Мяу

преди 2 години

Държавата е в кома.

11

не само киното

преди 2 години

Вода и олио не бива да се смесват, както политика и изкуство също. Резултата не закъсня.

10

Анонимен

преди 2 години

взеха да се занимават с политика, да дават акъл на хората за кой да гласуват и да плюят по тръмп. ама точно на тръмп избирателите ходеха на кино. черните кино не гледат и пари не дават. затова фалит

9

Холивуд

преди 2 години

Умря, защото се изджендериха. Стрийминг продуцентите не са по-добре. 45 мин продукция, от тях 10 минути кой какво направил за филма, 15 мин хомодрами, 15 мин цветнокажи благородства и 5 мин сюжет. Затова от три години гледам само турски сериали.

8

Анонимен

преди 2 години

Липсва му "неговото време" на старчока и сее носталгия, но го прави достатъчно добре. За разлика от българските кумунуиди, които 30 години не спряха да досаждат с глупостите си.

7

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Когато изкуството се превърне във фабрика за посредственност то престава да бъде изкуство и става индустрия. Киното започна да умира с появата на еврейското внушение "Междузвездни войни. Един филм-проект за диктаторските времена пред 7очите ни днес.

6

Анонимен

преди 2 години

Е то е ясно.Щом звезда стана и Мария Бакалова!

5

Анонимен

преди 2 години

за сметка на това прогандните клипове са във възход

4

shitkata

преди 2 години

Netflix какво мисли по въпроса ?

3

Анонимен

преди 2 години

Какви филми бе. Нямате нито артисти нито сценаристи нито режисьори а без тия неща филм не се прави. Свестните артисти сценаристи и режисьори остаряха някои ум.ряха и киното отиде на кино.

2

Анонимен

преди 2 години

То пък едни филмии!Тюрлюгювеч от изтъркани измишльотини!Всичко отдавна е снимано вече и нищо ново не може да се измисли!