15

цигани

преди 2 години

противни те са най-голямото зло

14

Анонимен

преди 2 години

Мечтата на българския вожд с юмручето -убивай братята си.

13

15 годишен е дете,

преди 2 години

ама според европейските разбирания. Що не кажете как е според арабските?

12

Анонимен

преди 2 години

Уж джихад, пък накрая чакат кинти от него. Ислямът е ОТРОВА.

11

House M.D.

преди 2 години

Какво означава думата "рекрутиране" в превод от суахили?

10

Анонимен

преди 2 години

Голям бълвоч тази статия. Значи и двете страни използват деца, ама официалното правителство са добрите защото използвали в *пъти* по малко деца!

9

Христо Христов

преди 2 години

То па щот дв и малките немчета не са промити с брюкселските ***'отизми.

8

Nov

преди 2 години

Не разбирам защо определяте хутите като екстремисти. Почетете преди да давате определения. Ако не са Саудитите да дават пари за така наречената правителствена коалиция и нейните наемници/наземните им операции са само от наемници Суданци/, отдавна войната да е приключила.

7

Анонимен

преди 2 години

Да си антиамерикански настроен не означава да си с промит мозък, а да имаш здрав разум. Само вижте на какво прилича целия БИ след като ги навести американската империя. Но в немското работническото дело само знаете да се кланяте на господаря като на фараон. Дойче веле не беше ли собственост на американец?

6

Анонимен

преди 2 години

До дойче веле, приемете ги всичките в германия да не страдат, явно това искате. Много сте зле немците, не съм очаквал.

5

Мнение

преди 2 години

И да ревем ли сега?Те майка му и баща му дето са го пратили там за убиец не реват пък ние да ревем ли?Ако не беше убит той щеше да убива!

4

Някой

преди 2 години

Ами то "битката за родината" и "джихада" си приличат, колкото си приличат Канада и канализацията.

3

Handel

преди 2 години

Не си спомням кой точно от основателите на Израел беше казал "Мир в Близкия Изток ще настъпи когато арабите започнат да обичат собсвените си деца повече отколкото мразят израелските деца"Жалко че сегашните политици на Израел все повече започват да приличат на европейските политици - мислят преди всичко за себе си, а за Израел се сещат само когато наближат избори.

2

Анонимен

преди 2 години

Не ни е жал DW, каквото са посели Самир и рода, такова са ожънали. Дай боже повече самирчовци да се гътнат в безсмисленото разпределение на пясъците.

1

kirasirrav

преди 2 години

И сега ако едно такова ,,дете" разстреля някой с Калашника, ще трябва да му назначим психолог и ще го пратим на училище сигурно. А, да не забравим и помощите за семейството. И тези неща ще станат, ако случайно, това семейство барабар с родата се домъкне в Европа.