32

Анонимен

преди 2 години

А онези дето пристигат с автобусите от турция в кърджалийско кога ще ги арестуват и задъжат за 24 часа

31

Анонимен

преди 2 години

Полицейска държава,радевите хора,един впиянчен комунист за вътрешен министър и гледай какво става.

30

Анонимен

преди 2 години

Е то се видя в Благоевград кой е купувал гласове... или се опитвате да ми кажете че Благоевградчани са *** чалгари, носещи потури и виещи като ходжи под ритъма на Славуца?

29

Анонимен

преди 2 години

Това се казва терор и сплашване

28

Анонимен

преди 2 години

Арестували са група старци, като са щурмували къщата на 85 годишен дядо в 5 часа сутринта, че завел няколко съселяни на концерта с Илия Луков в близкото Велико Търново. А те отишли на безплатния концерт. Даже се канили и на друга партия , на безплатния концерт на Валя Балканска да отидат. Големите престъпници.

27

Булгаристан

преди 2 години

Имитация на дейност с цел да покрият измамата,която са намислили под вещото ръководство на Мадуро,Грипена и КГБ!!Понеже машините са праснати,ще изкарат една виртуална победа на червената банда над ГЕРБ за която лелеят от 10 години и за да прикрият измамата,ще инсинуирът,че видите ли досега ГЕРБ са печелили щото не се е гласувало с машини и щото МВР не е арестувало купувачите на гласове от ГЕРБ!!Плитки КГБ игрички за начинаещи!!!

26

Анонимен

преди 2 години

Арестувани 900 души пуснати 900 души. Ние ги арестуваме те ги пускат. Нищо ново от господин Рашков.

25

Анонимен

преди 2 години

досега официално само хора на Мая Манолова мутри вън хванаха. понеже не казват какви са, можем да предложим че пак от същата партия са хванати. Докога?

24

Ха ха

преди 2 години

До Анонимен За ниско интелигентните, на които трябва да се обяснява ! Става въпрос за граждани на СМакедония с купени паспорти от баш войводата Каракачанов, които си имат адресна регистрация в България и респективно са включени в списъците !!!

23

Анонимен

преди 2 години

До 18 А питаха ли Севдето за къщата за 1.5 милиона евро(3 милиона лева)?

22

Анонимен

преди 2 години

А герберастките *** защо не са арестувани още,макар и да са 2-3-***...

21

Вьзмутен

преди 2 години

Е може ли така - няма да останат избиратели на - герб до неделя даите мако по сериозно

20

Ай, хафте вече!

преди 2 години

И аз не взех пари за гербету на бат бойко, те мерав ако лъжа, бе бате!

19

чорел IMPEX

преди 2 години

Напишете им имената, тайна ли е? Без имена картинката е ясна.

18

Анонимен

преди 2 години

До хъша/24Прав си, но когато политиката на тези които печатат парите е срещу групата която принадлежиш, логиката на поединичното спасение не е правилната.

17

хъша

преди 2 години

До Анонимен 21Поскъпването е свързано със световната инфлация която е нещо естественно и постоянно.Пред теб стои въпросът какво правя аз за да извличам ползи и увеличавам дохода си за да живея по добре.

16

бай ганю

преди 2 години

такава метла не е имало направо не се смогварашков ги запука със прахосмукачката интересно обаче след като са пуснати дали няма да си продължат със далаверата?също е любопитно дали всички тези действия са навременни а не позакъснели и въпреки превенцията всичко вече да е било купено продадено уредено?

15

До 21

преди 2 години

А, плашиш се от еврото, така ли? Когато се оплакваш, че си уж беден, се сравняваш с европейския стандарт, но кагато трябва да застанеш на пистата и да си защитиш възможностите да живееш като европеец, вече не искаш...

14

Анонимен

преди 2 години

За които и да гласувам, всичко поскъпва, заплатите и пенсиите се стопяват и идва еврото.

13

Анонимен

преди 2 години

Рашков, пита прокурорът, откъде имаш ти имот затри милиона лева? Еее ааааа, ами купих си го за 1000 лева... защото хората край мен са пълни балъци и ми продават всичко на безценица. А аз съм много умен и изпечен тарикат. Не мжеш да се сравняваш с мен.