29

ПроСоТо

преди 2 години

Поредното доказателство че годините на тялото са едно,а силата на ДухътиВолята-съвсем друго....Да му пожелаем успех!

28

ДаноСеКласира

преди 2 години

В Спец-Каскетурата има от кол и въже.Само такъв им липсва.

27

Анонимен

преди 2 години

Ами Бидона на тази възраст стана президент на щатите и сигурно за 2.ри мандат ще драпа, що да не учи този човек. Като е с акъла си, що да не учи. А акъла му е 100 пъти по.читав от този на бидона.

26

Анонимен

преди 2 години

От зор го учи, не от скука!

25

Спокоен

преди 2 години

Възрастовите ментални изменения са неизбежни. Такъв е живота. Ако човека не пречи на някой друг, нека си се занимава с каквото си иска. Нотариус в Русе работи до към 90 и няколко години. Е, с внучките си като асистенти.

24

Анонимен

преди 2 години

"Започнах магистратура направо. 4 семестъра, искам колкото се може по-бързо да завърша, икономиката я завърших за три години", допълни той.И такава опция ли има, Право - 4 семестъра? Е няма такава държава!

23

Анонимен

преди 2 години

Човека има много добър мотив и аз бих постъпила по подобен начин. Може би проблемът му е твърде всеобхватен от правна гледна точка. Вместо да чете един закон, да кажем, трябва да чете много закони.

22

жаба

преди 2 години

Братчед, истината боли. Прави каквото искаш. Никакво значение няма.

21

Офф до 20

преди 2 години

С нищичко не ми пречи човечеца! Което съм подчертал в поста си. Просто се поставям на негово място. И следването на тия години едва ли ще ми е приоритет. На първа мисъл може би ще впрегна енергията си за създаване на приют за животни, кухня за бедни, бе още не съм мислил.

20

жаба жабурана

преди 2 години

Пробвайте! Годините вървят. Вземайте пример! хахахахахахахахаха

19

До 18:

преди 2 години

А кой си ти за да задаваш този въпрос? Какво си постигнал в живота? Откъде идва това самочуствие да коментираш живота на другите? С какво точно ти пречи този човек?

18

Анонимен

преди 2 години

За никакви резили не може да става въпрос. Ако човека е мотивиран ще учи успешно, даже много по-добре от лапетата там. На никого не дължи обяснения да се оправдава защо и кога учи. Резили има само при безделничене и нищоправене. Абсолютно нищо лошо не виждам, освен гаднички коментари на злобари.

17

Офф

преди 2 години

С цялото ми уважение към възрастните хора (живот и здраве и ние да станем такива) ама на 78 какви нови знания и умения ще придобиеш? То ред за горе няма ама конкретно правото е дисциплина която се гради на опита, на кариерата. На дългогодишната кариера. Иначе, ако на деди това му осмисля старините - приветствам.

16

Анонимен

преди 2 години

По-добре късно, отколкото никога.Браво на човека!

15

До Русенец

преди 2 години

Сравнението направено между човек заел се е усвояване на знания/умения и неподходящо облечена жена, е меко казано малоумно.

14

РусенецЪ

преди 2 години

Абе де да знам. Човек май трябва да си знае къде е ситуиран във времето. Да се уча да свиря на арфа на 55 години ми е малко нелепо. Иначе няма проблем да ставаш за резил. Имам позната Диана Димитрова, бе на 50 години я видях с къси изрязани дънки, кордели в прическата, целулит на буци. Направо си беше за екзорсист.

13

Вирус

преди 2 години

Ако има поставени две имунизации, защо не? Не е рисков фактор, а може либидото му да се е повишило, та затва тъй. Търси крехки агънца-багънца.

12

Анонимен

преди 2 години

Със закони в главата и босилек в ръката......

11

Анонимен

преди 2 години

Винаги ми е било чудно как някои хора се изучават предсрочно. Нали трябва да посещаваш лекции и упражнения, да ти заверяват и чак тогава се явяваш на изпити.

10

Анонимен

преди 2 години

Браво на човекът.