91

Ясен

преди 2 години

Човек с бизнес зависимости включително и с хрисимия министър, който също единствено се интересува от проекти и пари, няма авторитета да апелира! Какво свършихте в МОН, уважаеми, освен абсурдния ПР и с колко още хиляди ще си тръгнете, но само привидно?! Ще продължавате да източвате МОН с безсмислени проекти и чуждо ноу-хау, както сте го правили и през годините назад! И с абсолютна наглост ще хвърляте "прах в очите", унижавайки доказани личности! Бог да съди!

90

Митко Любопитко

преди 2 години

Кой го гарантира ,другарко Пеева , а ти педагог ли си или епидемиолог ?

89

Анонимен

преди 2 години

"Тази работа беше доброволна, но всяко животно, което не я вършеше, щеше да получи дажба, намалена наполовина" - светът заприлича на фермата на Оруел. В Гърция - ще се допускат само убодени до не знам си къде, във Франция медиците са задължени да дадат да ги убодат, тука пък се внушава вина на цяло съсловие. Който задава логични въпроси, автоматично е обявен за *** - "Във време на измама казването на истината е революционно действие".

88

Калашников

преди 2 години

ТОВА заместник-министър ли се води?!!

87

Анонимен

преди 2 години

А учениците носят ли маски по автобуси и молове са без маски къде е контролът няма такъв а от такива глоби ще се напълни хазната

86

Анонимен

преди 2 години

До 91ти не си добре с глъвътъ колко народ умре след ваксинацията бедна ти е фантазията секретно е

85

Анонимен

преди 2 години

Тцтцтц колкото е мъдра тая грозотия пази боже от такива

84

Анонимен

преди 2 години

Това ми напомня за едни познати - бабата се разболява от вируса и дъщеря й я кара в болница, и казва "ето, понеже съм ваксинирана не се разболях!" Казвам: "е хубаво де, ама нали и дедото не е ваксиниран, а и той не се е раболял и то като са постоянно заедно?" И изпадна в размисъл милата.

83

Анонимен

преди 2 години

Толкова хора измряха от ваксини, които на всичкото отгоре не защитават срещу вируса! Ето, даже Пфайзер сега с нова ваксина срещу Делта варианта! А тия се мъчат да намерят още бaлами да си пробутат ваксините с изтекъл срок!

82

Анонимен

преди 2 години

Много народ измря защото не се ваксинират, докато заради или след ваксинирането никой не е умрял,

81

Анонимен

преди 2 години

Кажете истината! Колко народ измря от тези измислени вакси?

80

Анонимен

преди 2 години

в едни сайтове има гледах ваксинационният план Ass To Mouth, все такива ги ваксинират, и тъъй кършат китки може и водещата че и водещият за него доктора негиР с голяма спринцовка... за тяхно здраве все пак

79

Сифилисчо

преди 2 години

До АнонименРеклама, призив, пропаганда - виждам опит за оказване на натиск -> пропускам. Още помня как ви баламосваха с маските - помагали, непомагали. Декември бях купил 10000 бройки и изкарах 17 бона от тях и все още и за себе си имам достатъчно.

78

Анонимен

преди 2 години

Съд за терористите антиваксъри! опасни са за общественото здраве!!!

77

Анонимен

преди 2 години

Само че това не е реклама, а призив към разума. Нещо не си наясно между реклама за бира и борба с епидемия.

76

Сифилисчо

преди 2 години

Имам лично право - когато видя да рекламират марка или продукт, избягвам да я купувам. Това правя и за храни, и за дрехи и всичко. Същото е при ваксините. Ако не течеше толкова агресивна кампания от "загрижените" правителства, до сега да се бях ваксинирал.

75

тази

преди 2 години

учила ли е медицина?Някакви статистики,някакви произволни умозаключения-стига евтина пропаганда в полза на ваксините!Ще си решим нсеки за себе си.Хайде-кажете колко време трае имунитетът след ваксиниране?Ами те,учителите ще станат на решето,ако трябва да се бодат през 6 месеца.Нали вече твърдят,че трябвало и трета доза на Пфайзер.А колко време мина от поставянето на първите дози?Година,по-малко-как да вярваме?

74

Анонимен

преди 2 години

бах маааму, всичкото грантояд изкарали на амбразурата, да си заработва сребърниците и да рекламира вълшебната течност. Поне така се издадоха всичките, и *** и дофтуря, стана ясно и колко струват професорите и доцентите - навремето се ядосах на Дянков като искаше да им срита ***, но сега съм за - само един застана зад науката, другите или са продажници или си мълчат

73

Анонимен

преди 2 години

През последните няколко дни в медиите виждам само бъдещи затворници.

72

Некъф

преди 2 години

Предлагам зам.-министърът на образованието Евгения Пеева да се ваксинира с киселина от акумулатор против глупостите които дрънка.най великия въпрос е какво им пречат неваксинираните на ваксинираните след като са ваксинирани. Който го е страх да се ваксинира