72

Анонимен

преди 2 години

Дотук какво имаме - ИТН и ДПС са първи дружки . ИТН също така се очертава да бъде проводник на всички джендърски политики на Брюксел . По тази точка много ще си допаднат с Христо Иванов . Да се чуди човек , къде намира Слави избиратели .

71

Германец

преди 2 години

Искам да съм пeдePyгa

70

Германец

преди 2 години

"Като се замисли човек толерантните държави са много по-добре демографски и икономически от консервативните." -- Като се замисли *** и почва да го боли глава и се отказва. Не го карай да мисли.

69

Анонимен

преди 2 години

Като се замисли човек толерантните държави са много по-добре демографски и икономически от консервативните.

68

Германец

преди 2 години

"Повод за този призив ми дават думите на лидера на Има такъв народ. В свое интервю той заявява, че Европейският съюз трябва да стане една обща държава и че трябва да се наказват лидери като Виктор Орбан..." -- Почват да ми стават симпатични ИТН. Не мислих, че някога ще го кажа. А българската идентичност е квадратното колело на каруцата ви. Отървете се от него ако искате да тръгнете нанякъде. Гaнювщината не е на мода от 100 години поне.

67

Отечествен Фронт

преди 2 години

До Анонимен Да ама комунистите не си завираха Българското знаме във зад***ните части .Ама *** либералите го направиха на гей парада във София ,разрешен от дясната кметица Фандъкова .

66

Seth

преди 2 години

Който гласува за слави чалгаропитека, да е проклет до 12-то коляно за вечни времена. Казах и написах, вие прочетохте. Готово!

65

Анонимен

преди 2 години

pogrebalna agencia bkp bsp dps ;-))))

64

Отечествен Фронт

преди 2 години

До Анонимен я ми изброй по години тези три фалита и със статистически данни взети от НСИ .

63

Отечествен Фронт

преди 2 години

До Анонимен Ха ха ха концлагер ама друг път ,е била България .Сег концлагер е твоята свободна европа ,дето без зелен паспорт за имунизация ще те пуснат там ама когато ми пораснат косми на дланта . нали искахте свободно пътуване ,ама друг път .Ти си вече чипираният роб на ЕС .На тях такива несретници като теб им трябват роби ама уж свободни като във Римската империя.

62

Анонимен

преди 2 години

Нинова винаги е избирала губещата страна, което ме кара да се усмихвам

61

Анонимен

преди 2 години

До Отечествен Фронт - то затова държавата фалира три пъти по времето на комунизма, защото някои са си раздавали заплати, без да са ги изкарали. Разбирам защо много хора искат да се върне това време - за да получават пари, докато си клатят краката.

60

и те така

преди 2 години

каза импексова и почна да се снима с бабите .

59

до ОФ-ту

преди 2 години

Ей ти *** и цитатъ на мумифицирания """Ленин: Пусть погибнет 90% русского народа, лишь бы 10% дожили до мировой революции""" Пък за "Любуфтъ" на Карл Маркс към Русия и руснаците да не споменаваме, че шъ стани голяяям кунфуз! -))))))

58

Отечествен Фронт

преди 2 години

До Анонимен Така ме дояха комунистите че ми даваха 750 лева чиста заплата по тяхно време по точно през 80 -те години наминалият век но като работник и то при втора категория труд . И това е написано във трудовата ми книжка и упето -3 дето го представих във НОЙ .

57

Отечествен Фронт

преди 2 години

До Анонимен Ами наскоро беше парадът на транс джендърите във Софията със разрешението на дясната кметица Фандъкова . Не знам къде си бил по това време но седосещам че живееш във някоя планинска махала дето даже и радио няма и общуваш само със вълците ,мечките и тук там със някоя лисица .

56

Анонимен

преди 2 години

голямо доене беше по време на комунизма.работиш като магаре, на 3 смени и държавата ти плаща жълти стотинки.дори не ти заплаща труда, а ти дава заплата - колкото сметне за необходимо.а ако си с грешно фашистко потекло, направо ти се е***ава мамата.

55

Една

преди 2 години

Харесва ви или не харесва Нинова, единствено тя е против затварянето на ТЕЦ Марица Изток - 2, и оставане на десетки хиляди без работа. Единствено тя е против Истанбулската измишльотина, която ще позволи на сбър.ка.ня.ци да осиновяват вашите деца! Сичкото г.е.й драска тука...

54

до ОФ-ту

преди 2 години

Хайди, сигъ, знайм ги историйките ви, мъ и ний сме чели туй-онуй! Щото коги дойде Оня с "Мустака и Лулата" подгони и едните и другите! Мъ, за да не унищожи "Партията" префърли всичката вина на Троцки! Виж, Ленин наистина Ненавиждаше "Грузинския Мустак"! Пък и на мумифицирания, хич му не дремеше за руския народ, трепеше ги напред! Неговата фикс идея беше "Мировая революция"!!!!! Нъл тъй!!!!! -))))))

53

ДО 55-ИЯ АНОНИМНИК

преди 2 години

На 27-мо място по стандарт на живот! Не можете дори да си го представите сега! Напълно безплатно образование и здравеопазване! Изградени жилища за стотици хиляди! Заводи и фабрики, работещи на три смени. Дори не можете да си го представите, герпави тролчета.