33

...

преди 2 години

Цццц, хем осигуровки да не плщаш хем безплатно да те преглеждат. Аз миналата седмица в Токуда за кариолог 120 кинта си платих, а се осгурявам на тавана, защото ако искам с направление час има за догодина, а на свободно /платено/ за утре. Е, това е държава.

32

Джипси Джипсов

преди 2 години

Само така.Нека само бУгарите да плащат, ний джипситата без пари!

31

Ало фантазьорче...

преди 2 години

До До 30 бъдещето-останалите от Геноцида, ще бъдат слуги на новите господари.

30

До 30 бъдещето

преди 2 години

Пак да кажа - щом близкото бъдеще го виждаш в ромите, няма надежда и за теб. Ако не си ром, ще изчезнеш и нама да имаш грижи за бъдещето. Ако си, новите господари ще те оправят и едва ли ще имаш бъдеще, защото няма кой да те храни.

29

Ромите са бъдещето!

преди 2 години

До Пак да кажа_Ами близкото бъдеще са ромите.След това новите ни господари ще оправят и тях.

28

Пак да кажа

преди 2 години

Заедно с гейовете и ромите, троловете са инструмент за унищожение на цивилизацията. Но заедно с нея ще си отидете и вие. Кой разбрал - разбрал, няма нужда от повече обяснения.

27

Ромите са бъдещето!

преди 2 години

До До 19 ромско бъдещеЦивилизация при днешните българи?!Я пак...Оскотялото племе е потъпкало всичко нормално и цивилизовано.Днес българите се ядат злобно едни с други.Самоизяждат се.Я пак?Цивилизация има при народи.

26

До 19 ромско бъдеще

преди 2 години

България не беше разбита от "скачащите". Те бяха хора, излезли на площада с надежда за по-добър живот. Същото ставаше и в другите източноевропейски страни с любезното съдействие на "прогресивните сили" в собствените им комунистически партии. България беше разбита от тези, които днес разбиват държавността в цяла Европа и от тези, които стоят зад тях. Днес това се нарича "европейски ценности" и вече си има лица - ЛГБТ, BLM. Гейове и роми не са бъдеще, а инструмент за унищожение на цивилизацията.

25

Анонимен

преди 2 години

Защо е безплатно само за ромите? Това е дискриминация спрямо българите! Къде е БХК сега? После ще е безплатно само за черните, после само за жените, после за гейове и лесбийки и чак най-накрая за белите хетеросексуални мъже, а със сигурност изобщо няма да се стигне до тях. ТОВА Е ДИСКРИМИНАЦИЯ!

24

Anonimen

преди 2 години

Ромите не плащат, ама лекарите си вземат заплата за лечението им. Не се заблуждавайте! За тях винаги се намират фондове в кавички.

23

Бау

преди 2 години

България на ромите. Турция на турците. Етническите българи в чужбина. Гласувайте!! И п,с,у,в,а,й,т,е!

22

Анонимен

преди 2 години

Едва ли след "управлението" на фигуранта ще е останал и един БЪЛГАРИН по тази територия

21

Анонимен

преди 2 години

А при тия безплатни прегледи няма ли как поне една спурала да им слижат на ромките? След като и тъй итъй ще плащат прегледите от нашите данъци, поне някаква полза да има.

20

Койчо

преди 2 години

... Такава "зажриженост" от страна на фонда цийка, БАШ в този момент... намирисва на опит да бъдат "убедени".... ха познайте за кВо.Предполагам, че всяка 3-та дума ще е... Ваксина, безплатна вакса... :))

19

Анонимен

преди 2 години

А, ние останалите кога? Или ние, ако не дай Боже, имаме дупка в здравните или нямаме пари да си доолатим, никой въобще не ни поглежда!

18

Ромите са бъдещето!

преди 2 години

Вие имахте държава, но я разбихте.Ромите хитро не скачаха да я разбият.Те дочакаха своето време, то дойде бързо.Като сте безкрайно прости, така ще е...

17

22

преди 2 години

е, стига вече с тези роми! Направете нещо и за българите в България! Никой ли не вижда и колко българи в нужда има в тази България!

16

Възмутен

преди 2 години

Защо в тази к0чина всичко е безплатно за таканаречените "роми"?Защо дискриминирате работещите и плащащи данъци хора?Докога ще е тази расова дискриминация и сегрегация?И по какъв критерий определяте кой е "ром" и кой не е?Къде мога да се запиша за званието "ром" че да не работя и да не плащам нищо а да получавам помощи?

15

Анонимен

преди 2 години

Koi kak iska da misli gledai te srbr si

14

Недейте бе,

преди 2 години

ако им върнете здравето, как ще получават помощи от ТЕЛК доживот? А после ще искате и да работят, и данъци да плащат... Направо геноцид над ромите!