15

3,4,5 морета

преди 2 години

а сега е 1989 и верваме на приказки

14

Анонимен

преди 2 години

fake news. bg medii sa offshorna mafia.

13

Анонимен

преди 2 години

Ако искате глобализация, защо разтурихте СССР, Югославия и т.н. Нали бяха глобализирани? Явно от голямо значение е, също така, кой ще командва глобализирания свят.

12

Анонимен

преди 2 години

"И отбеляза, че България изостава в своето технологично развитие." -- защо така? Налибойко много добре се справяше.

11

ПЕНКО

преди 2 години

ПОМНИТЕ ВИЦА : " РУСКАТА ЗАПЛАХА ЗА САЩ --- ДВА БЪЛГАРСКИ ИКОНОМИСТА НА СВОБОДА В САЩ " !!!!"ТРИ МОРЕТА " - АМА ДВЕ ОТ ТЯХ СА РУСКИ - А СПОРЕД РУСКИТЕ ИМОТИ НА АДРИАТИЧЕСКО МОРЕ И ТО Е ПОД ЗАВИСИМОСТ ОТ РУСИЯ !?!?!? НАПЪНЪТ НА САЩ Е КАТО ТОАЛЕТЕН--- ПРИ ЗАПЕК !?!?!?!?

10

Анонимен

преди 2 години

Проект "Междуморие" както е истинското му име е на маршал Пилсудски. Идеята е отделяне на Германия от Русия. Сега осъвременен като Триморие с идея да се принуди и Гърция да се включи и да стане 4 морета е спиране на влиянието на Русия и Китай в Европа и блокиране на Германия и Франция. Тази идея вече е на САЩ. Що се отнася до България то нас са ни предвидили да сме в сферата на влияние на Полша. Проекта не е на 4-5г. , а на повече от 20г. Още Бжежински пише за него. Това е военен проект.

9

Анонимен

преди 2 години

Калинка, малинка, калинка мая...

8

Анонимен

преди 2 години

"и достойно заплащане на обикновенните хорица в БГ" - Трябв да спрем с това, да третираме хората, като "хорица" и ще се оправят по не някои неща.

7

Анонимен

преди 2 години

Икономист за "Три морета": Нуждаем се от регионална глобализация!!! ЗА ВАС ДА НАЛИ СТЕ ДУ------ДАВЦИ И ВИ ХАРЕСВА РОБСТВО. За мен НЕ БЛАГОДАРЯ да мислят, че тея с виСшете са "Умните и красивите" хахахахах

6

Анонимен

преди 2 години

Трябва реклама, трябва желание и достойно заплащане на обикновенните хорица в БГ, то само с приказки не стават работите :)) Сега някой ще се изцепи, че сме били мързеливи :) Дай му достойно заплащане, ще видят, че сме като фурии :)Забелязах в БГ, че тука е важна дипломата а не какво можеш, това е съществената разлика между комунизъм/социализъм и капитализма :) Иначе съм горд с историята ни, нема спор, че сме били корави ко пелета :))

5

3

преди 2 години

И точно защото нуждите са огромни , спряхте Хемус

4

Анонимен

преди 2 години

"ние виждаме колко държавни глави от високо ниво събра тази инициатива в София" Първо, повечето "държавни глави" които събра в своите страни имат само представителни функции и, второ, колко събра? Избройте ги и от кои страни?

3

Анонимен

преди 2 години

София Касидова и Илия Ли горски по-добре да мълчат и да си взимат заплатите. Удобни на всяка власт, винаги на софрата, мекотели. Иначе като хора са супер. Само не им давайте власт!

2

someone

преди 2 години

Проекта е срещу Русия, ръководен и финансиран пряко от САЩ стига сте ми дрънкали глупости , отделно от глобализацията се налапаха алчните елити , а обикновения човек замина за сметището.

1

Анонимен

преди 2 години

Регионлна глупализация дрън дрън ярина!