51

Анонимен

преди 2 години

Делта върхът на сладоледа! Супер ще се лекуваме по плажа с мента!

50

Обективен

преди 2 години

Грешка е това наблюдение на епидемията на двуседмична база, което въведоха от началото на епидемията през 2020 година. При третата вълна, която имаше пик в края на март 2021 и която започна в средата на януари 2021, ГЕРБ почти до самия пик така и не разбраха, че е започнала нова вълна, защото "чакали данни", както каза Кантарджиев или Кунчев, не помня кой от двамата. Сега запазват това наблюдение със огромно закъснение наследено от ГЕРБ.

49

ковидясъл

преди 2 години

чували останаха ли?

48

Анонимен

преди 2 години

Нещо не се връзва всичко около Делта. Казват, че е много по-заразен от предишния щам, това означава, че следващата мутация след показване от дома и бум... така ми се искаше поне лятото да отпочинем психически.

47

хъм

преди 2 години

До началото на август Делта вариантът става доминиращ у нас... аз ще доминирам над Делта.

46

Totenkopf

преди 2 години

Планът на юдео-масоните успешно си върви с минимален разход от тех и с огромна печалба, така ще е докато раята не се събуди.

45

Анонимен

преди 2 години

А дано да дойде още по-лоша вълна, че ми се услади да не бачкам, а само да имам помощи от работещите. Мухахаха. Много е хубаво. БудaлиTe да си блъскат главите. Хахахаха.

44

Рамбооо

преди 2 години

Евреите ще пуснат вируса. Този щам е измислен за да мори индийците, а чрез наго илюминатите ще постигнат заветната си цел- България трябва да бъде не повече от 500000 души за да се управлява отвъншни фактори с пълен контрол над населението.

43

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Лъчко, ела да поязвиш ваксината щом толкова се страхуваш от делта варианта...

42

хаха

преди 2 години

Малко хора останаха които вярват на тези простотии!! Умирам от кеф когато влезна в магазина и повече от половината хора са без маски !!! КЕФФ !

41

ха ха

преди 2 години

Делта, Гама все си е ковид Грип! Не плаши българското племе!

40

37,

преди 2 години

Аз не познавамчовек, който да твърди, че вирус нямало било. Ми има. И то безброй много, най-вероятно. Само дето тоя бе избран, за да си пробутат световните мафийоти машинациите с окастрянето на човешките права, пълният контрол над хората, икономическото ограбване на хората и малкия и среден бизнес и да си проведат големия медицински експеримент. Всеки вирус се кара различно, ние пък тоя го минахме леко. Други - не. Трети не са го и усетили. Айде стига толкоз бихте тъпана!

39

Друг математик

преди 2 години

На тоя Томов ако не му се получи прогнозата" какво ще прави точно той? Някаква отговoрност за заблуда и всяване на страх ще поеме ли? А някакво наказание? И аз съм математик.

38

анонимен

преди 2 години

признават че са го поръчали

37

математика Томов

преди 2 години

математика Томов е математик

36

математика Витанов

преди 2 години

математика Томов е математик

35

Анонимен

преди 2 години

Знаем че има вирус, никой не го отрича. Но да не стане лекарството да е по-опасно от вируса, това са ми притесненията.

34

Анонимен

преди 2 години

На лъжата краката са къси.На вируса вълните също

33

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече ги показвате такива, не ни мотивирате, отблъсквате ни и в мен напира гняв към тези продажници и симозванци. Иским ди ме се изплюя в лицето на този с мазни храчка.

32

...

преди 2 години

съгласен съм че е схема и конспирация с по-долу мненията, но вирус има. изкарах го тежко и на кантар и смелчаците от долу им пожелавам да са здрави и да не им се налага да се запознават и да им се променя сегашното мнение