189

Анонимен

преди 2 години

От трън та на глог! Тоя беше министър при тройната ламя! Нали ще маха статуквото,как така връща хора от тройната коалиция,се едно всичко пак по старому. Къде отиде шахматистката световен шампион? Министър на здравеопазването ще е жена защитник на ваксините,това отново е лъжа за нас хората,защото Слави излъчваше предавания,как ще се бори срещу ваксинацията и лъжите,а накрая ни предлага човек на фарма мафията!

188

Перничанин

преди 2 години

Чалтар Славчо във властта ? Ееее то бива майтап ама толкоз не бива...Пак ли ше връщаме мутрите от 90 те години ? Не вярвам ама с тая дрогирана младеж знае ли човек ?

187

US Immigrant

преди 2 години

Успех на изборите. При нас отива към 8 часа вечерта. При вас, ще зазорява и изборните другари ви очакват. Давайте смело и каквото стане, а дали ще стане или не - все тая, но продължавайте да гласувате. Гласуване до дупка му е цаката.

186

Скандинавец

преди 2 години

Няма значение кой се крие зад Б. Методиев Б., но изявлението във форума не е безоснователно. Посещенията в Турция, агитациите по места, купуването на гласове и други ишменди капели говорят красноречиво, че ГЕРБ ще спечелят и много вероятно коалират с ДПС и СДС. Това ще е краят на пенсионерската комунистическа банда окупирала властта в момента. ИТН са разработка на ДС и БСП и също могат да се коалират. Едновременно с футболното зрелище има и политическо такова в България. Забавна неделя предстои.

185

Б. Методиев Б.

преди 2 години

За сега си мълча. Само гледам сеир. Да не се окаже накрая, че сте ме подценили, като играч, и логично сте загубели всички залагания. :) Не случайно на 7/11 ще се състоят две световни събития - футболният двубой м/у Италия и Англия и изборите в България. 7/11 е известна дата и с мастертерористичната атака в Лондон, но и с други събития, където низвергнатите, като Мен, винаги са победители. Вече съм ви изработил с унията между мен, ДПС, СДС и още една партия. Само глейте кво става след утре!

184

Случаен минувач

преди 2 години

И накрая пчеличката Мая. Много е жадна за власт. Ама няма да я огрее. Хората я виждат типична лека жена. Освен ако не влезе в такава коалиция, че все пак да й предложат министерско място. Ако се сформира някакво правителство, то ще бъде за да усвои едни 29 милиарда Е, отпуснати на страната ни като помощ от ЕС за борба с пандемията. Според мен голямо крадене ще падне.

183

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Да, така е, когато шоумените станат политици. Уди Алън отдавна е дал пример в сборника разкази "Ако импресионистите бяха зъболекари" и по-специално в "Кратко, но полезно ръководство за гражданско неподчинение". В Свещената Библия отдавна е речено: "...и нищо ново под слънцето." Данте тоже е прозрял истината: "Надежда всяка тука оставете", но има и контрацитат: "Надеждите и мераците умират последни". Изорните резултати са решени, но вие гласувайте за вътрешно удовлетворение. Успех !

182

Бонго Бонго

преди 2 години

Изпратете Бойко, хората в Европа го познават и му се доверяват. Опитен е и има харизма.Не му трябват езици, освен панирани.Има преводачи.Половината изброени не стават и за маса.Всичко се решава на масите. Или сте много наивни или не сте наясно.

181

Бонго Бонго

преди 2 години

Тия образованите, немогат да импровизират в моменти, които трябва да вземат решения, те са като Робокоп по устава и по буквата.Когато 27 те влязат сутринта да заседават общи приказки ала бала сутринта, след обяд вратите се затварят за 7-10 от 27 те и тогава тия вземат решения, които останалите само се съгласяват, иначе ще спрат потоците с пари. И вълка сит и агнето цяло. А тия образованите сега, мислят че ще преобърнат света и решенията ще трябва винаги да питат Санчо Панса . Не ни трябват тия

180

Anonimen

преди 2 години

Рашков министър на МВР

179

Анонимен

преди 2 години

С куц кон и дребно магаре само на преж !

178

Да не би да е

преди 2 години

Азис? Той има визия, говори и езици и след като го гледай в 2-3 предавания мисля, че има доста повече акъл от предложения списък.

177

Време за промяна

преди 2 години

Интересна статия, но да не бързаме. Нека да минат изборите. Гласувайте, утре вашият глас има значение.

176

ПроСтакУйчиндолски

преди 2 години

Чалгарят има изключителни заслуги ,поради 30 годишния неуморен труд,даден за опростачване на младото поколение и изобщо на българската нация, и ще остави трайна следа в "Алеята на славата" на *** !Анатема,Чалгар !

175

Анонимен

преди 2 години

На четвърти го хвана шубето да се коалира от раз с мая щото вижда хората колко я обичат с БСП не става тогава е аут още преди да си е отворил устата и на това му се вика в шаха цайнот но Радев му е най на сърце ще вкара комунистите през задния вход !!!!! Но българския народ отново ще им набие шутове през парадния с бял автобус

174

Пред Монт

преди 2 години

Слави каза, че иска Евросъюза да е държава, за да не може личности като Виктор Орбан да забраняват рекламата на хомосексуализма. Демек обицата държи на хомосексуализма. Който не вярва да прочете интервюто.

173

Петърчо

преди 2 години

От тези пет, три са от правителството на Радев т.е. БСП а един е от тройната коалиция на Станишев и Царя. Този финансовия "експерт" на ИТН за да не е без хич ли го сложиха в списъка? Интересно е да се види биографията му. *** все пък това че от 5 човека 4 да са на БСП ако не ви говори достатъчно за г-дин Трифонов тогава не знам какво. Иначе Славчо бил против статуквото в което такива като Манолова и Дочева не влизат явно. Наздраве бръснене. И честито правителство на БСП.

172

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

КОЙ Е ВЪЗМОЖНИЯ ПРЕМИЕР ХВАНАТ НА КАЛЪП С ТРИФОНОВ? СИГУРНО ЯНЕВ.... ХАХАХА

171

Българин

преди 2 години

Как добре е изписана мъката на мисленето върху тази муцуна!

170

Анонимен

преди 2 години

Е и какво, като нито Борисов, нито Слави ще са премиери. Ще дърпат конците на премиера. Премиерът, надали ще има лична позиция, ще прави това, което му кажат. Волята пак ще е тяхна.