18

Каунь

преди 2 години

Никой не е казал ,че е за Чалгата! От Център за психично здраве ,ако ще да е следващият премиер ,то ще е по добре от простоватия селски хитрец- Торбътъ от Банкя.

17

Анонимен

преди 2 години

Слабо ме интересува кой води... Европа няма да даде пари на правителство без участието на ГЕРБ... Ще чегърта всички, докато Бойко Борисов отново стане премиер.

16

АКHIRАJ SINGН

преди 2 години

Виденов е тук другите вече нямат значение

15

Случаен

преди 2 години

Значи ГЕРБ ще бие ИТН с поне 10%.

14

Анонимен

преди 2 години

тия "проучвания" са правени в чалготеките и то след 22 часа!

13

Анонимен

преди 2 години

Много зле са нещата щом - герб все още има избирателиЯвно турция ще продьлжи да ни управлява - за мен като бьлгарин е исключително тъжно , едва сега разбирам какво е имал предвид - караидь които говори за исконни турски територии - пред ердоган

12

Петък

преди 2 години

Излиза, че 25-30%, са свързани пряко или косвено с точенето на България, те ще гласуват за шайката, там са бившето правителство, местните структури, роднини, приятели, шефове на фирми, подчинени, вербувани (купени) и срещу всичко това има едни проценти от мизерстващ и хленчещ народ, който няма воля с гласа си, да им покаже пътя, към вечните ловни полета.

11

Анонимен

преди 2 години

ало, чалгейчета, вземете си палатки докато е време, щото като минат изборите и дойде кабинета на борисов 4, ще ви трябват!

10

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Без ГЕРБ няма бъдеще тая държава. Ако чалгата управлява ще емигрираме цвета на нацията. Само ГЕРБ.

9

Анонимен

преди 2 години

самия факт че герб все още е начело говори че народа все още не се е предал на червената мафия! и не е отчаян! царете на корупцията са бсп и дпс, а техния шут е мистър пропър заедно с партиите на подмяната!

8

Анонимен

преди 2 години

След 13г пладнешки грабеж Генерал-Лейтенант Бойко Борисов отново е сред първите. Народонаселението наистина е много зле.

7

Анонимен

преди 2 години

Банкя срещу Учиндол II - империята отвръща на удара, сагата продължава

6

Анонимен

преди 2 години

Рашков ще блокира ромскошведския вот ...загубата на ГРОБ е предизвестена...

5

Анонимен

преди 2 години

Чалгата е царица! Да живеят Царя, Пъдаря и придворния шут Чалгаря, и Тошко Свинаря! Да живее царството на простотията, царство Чалгария!

4

мутри вън

преди 2 години

Изтощен и отчаян от ширещата се гигантска корупция по върховете на държавата ни, българският народ вече цяла година неуморно скандира по площадите Мутри, вън! и Гешев е позор, оставка и затвор. Рефрен, който с лекота се повторя дори и от малките деца.Точно на 9 юни 2020 г. прокуратурата, превърнала се през последните години в грозен символ на политическа и бизнес бухалка, нахлу брутално в сградата на президентството, за да обискира кабинета на един от съветниците на държавния глава.

3

Анонимен

преди 2 години

След разкритията за чудовищни кражби през последните 3-4 години (като за последно), не виждам кой ще гласува за ГЕРп...Ако тези резултати се потвърдят на изборите, значи имаме огромен проблем - цялата администрация и големи фирми, които усвояват милиардите са пълни с калинки-роби, които, за да смучат гласуват са Баце и Пеевски. Затова гласувайте за смяна на Гешев, присъди, конфискации и т.н. 31г стигат. Времето е наше!

2

Каунь

преди 2 години

Банската Торбъ напредва,ама към затвора, а когато вече е вътре ще ходи само на заден.

1

Анонимен

преди 2 години

Мутра и певец на мутри се борят за първото място. Няма такава държава, няма такъв народ.