29

Анонимен

преди 2 години

Не мога да ги разбера тези ман-га-ли.преди 30 години си отишли с радост, където си принадлежат- още пазят българското си гражданство и гласуват за да ни правят мръсно. Оправия няма!

28

Анонимен

преди 2 години

Ами сега като няма екскурзия без пари май няма да се гласува. А ако е така да не би това да е било купуване на гласове до сега. Цели 30 години

27

Bg

преди 2 години

Има ли етническа партия дпс на ердоган в друга държава в света ?Защо само в България се допуска .Кой го допусна това?

26

Анонимен

преди 2 години

Яааа-- няма да има безплатна екскурзия. Значи те затова са гласували до сега.Айде е е и ДПС - то се отече. под 4 %

25

Bg

преди 2 години

В турция е най фалшивия вот.

24

Меди доганов

преди 2 години

Турците НЕЗНАЯТ!!!... по рождение, затова са ме главили да ги паса и стижа.!.

23

1233

преди 2 години

....Може да е по-трудно, иначе си даваш личната карта, записват те и толкова.....Те явно и за хартиени бюлетини не са чували щом толкова лесно са гласували до сега .

22

Истанбул Турция

преди 2 години

Това са Български граждани родени в България и изгонени от БКП.Няма значение кой пол религия и етнос са.Имат право по закон да гласуват като всички Български граждани.

21

GG

преди 2 години

Иначе Слави не е с ДПС

20

Българи

преди 2 години

Гласувайте по съвест. Това е достатъчно.

19

вервайте им

преди 2 години

ааа не бе

18

до 12

преди 2 години

да не забравиш след като си хванеш самолета на другите избори да ревеш по бтв-то на бенетето от таджикистан , че искаш да гласуваш да определяш живота на другите ! Писнало ни е от такива лицимери като теб ! Много силни са днес а утре мишки отрепани !

17

do 3

преди 2 години

по тази твоята логига леля ти в индия и тя защо ще гласува ? или всички или никой !

16

Анонимен

преди 2 години

Борят се за власт, за да няма затвор! Тия милиарди ходят и с имена. Иначе гледат така от високо. Станали богати. С нашите пари. А сега чакаме изселници да се разделят на две с гласовете си и да кажат на българина, как ще живее занапред. Жалко, че не създадоха пандемия само за алчни политици.

15

Анонимен

преди 2 години

Демокрация, а...

14

Анонимен

преди 2 години

Бойко беше на правилното място в точното време и под правилното знаме. Тук вече не е жажда за пари, те са си "заработили" достатъчно", тук вече е жажда за власт. А и има и друго, че ако не са там, може да има конфискуване на разни неща и затвор..........Сега българите ще покажат колко са българи. Бойко го видяхме от кого чака помощ.

13

Анонимен

преди 2 години

Странно е меко казано за държава, която е осъдена от международната общност за геноцид над Армения да се грижи... за изборите в чужда държава. Това е чисто лицемерие и мечешка услуга, да не кажа нещо повече.

12

Анонимен

преди 2 години

Много е жалко, че ще гласуват хора, които отдавна са напуснали страната ни. Децата им изобщо не знаят български. Не е честно. Да се определя живота ни от хора, които вече имат друга Родина. Така лошо вървят нещата, че много скоро и аз ще си хващам самолета, не, че някой го интересува.....Но ще дойде време в което благодарение на политиците българите ще са извън България!!!

11

дпс

преди 2 години

нищо бе , ше ви раздадат готови бюлетини , вие само трябва да ги пуснете в кутийката .

10

Барселона

преди 2 години

Зададох въпросът...Защо Бг не премахне двойното гражданство...и само мълчание.Попитал съм поне една камара и журналисти и лично Джамбазки...ни вопъл,ни стон.Явно това е тема табу...Всеки има интерес да е така и се скатават като за последно..