27

ББ

преди 2 години

До US Immigrantхаха...манипулации,то и ссср умря...хитлер и той май...или е жив г-жо,нямате шанс да играете против заложени ни генетично ценности...убили сте един...в холандия ще си го получите...убивате стотици хиляди...за власт и пари...за его...душевно болни,отрязаните глави са мафиотски и източно европейски...диктаторски..символи..няма да ни уплашите...имаме глави които да режете...ако можете...чакаме ви..да играем..да запалим света на богатите убиващи ни с вируси,глад и несправедливости

26

US Immigrant

преди 2 години

Не е първият когото убиват в Нидерландия. На предишния му отрязаха главата в парка.

25

ББ

преди 2 години

и божков си мислеше,че е недосегаем...и я САЩ...скоро и ЕС и Кьовеши...объркали сте играта...парите не са ценност...яхтите ви,къщите ви,и офшорните ви,колите ви нямат стойност в нашият Свят...няма да ви позволим да променяте Божийте ценности...Свободата и Справедливостта са...човешките и Божиете ценности...по делата ви ще ви съди Бог...нямате пари да си откупите престъпленията...Свободен и Справедлив Свят...или да го закрием...Кой убива децата ни през вируса???

24

цензура

преди 2 години

ало налагащото ми цензура и *** коментари,плющящо минуси ни по божков...докладва ли заплахата на гробарчето...заплаха за убийство на Президента на РБ,на министъра на вътрешните ни работи...РБ членка на ЕС и Нато...как и скакво ще,убиете нямащи какво да губят?имащи само честта и достойнството си?те не са стока беден духом!те са ценност!да играем...много се забавлявах в евтиният ви сайт...

23

ББ

преди 2 години

До ГРОБАР...заплашваш Преазидента на РБ и министъра на вътрешните ни работо от служебното с убийство и атентат ли...гробарче???надявам се да те намерят и изправят пред съда!ако ли не...идваме за вас и сме милиони

22

ББ

преди 2 години

е как кой...мафиотските структори на путин и кгб...управляват половината източна европа...защо не си го кажете,строят руски стратегически обекти...финансирани с парите и данъците на европейците...нечовешко лцемерие,финансират диктатори и олигарси назначени от путин...и убиват безнаказано...и за съжаление ЕС политическата са съучастници...Бог да пази САЩ!!!путин превзе и турците бре..преразпределят си света...страх ли ви е? и мен!..но ще го ..няма да предам децата си...Справедлив и Свободен Свят!

21

Анонимен

преди 2 години

Араби и турци - мисля това са най-силните мафии в Нидерландия.

20

Анонимен

преди 2 години

Сега за покушението срещу него бяха задържани двама души: 35-годишен поляк, живеещ в югоизточния град Маурик, и 21-годишен мъж от Ротердам, съобщи "Шпигел".Полякът е поляк, а арабелата е мъж! Гнус ме е от това, в което се превръща Европа!

19

Знам Кой

преди 2 години

Някой, който не го харесва. Мъжът на любовницата, има причина.

18

Анонимен

преди 2 години

Всезнайко, ама ги разнищва. Де да бяха поне половината джурналиЗти като него... Желая му бързо оздравяване.

17

Анонимен

преди 2 години

Като се прави на безстрашен за рейтинг, все някога ще му свият сърмите :) Рисковете на професията си взимат своя дан, предполагам че само ги е приказвал тези глупости за да се направи на супермен, не е очаквал че наистина ще го светнат :))

16

Анонимен

преди 2 години

Ако някой се интересува, как се прави дезинформация на обществото да посещава сайта на Фрог. Изпечени лъжци и манипулатори.

15

ГРОБАР

преди 2 години

Радев и Рашков да внимават

14

Анонимен

преди 2 години

До Аналлизатор си ти, сукаблохастая.

13

Еми кой?

преди 2 години

А как кой - Путин, разбира се!

12

Анонимен

преди 2 години

Вместо да пишете кой е "работил" по публикацията, по-добре кажете кой е автор и посочетеоригиналния сайт. Моралният кодекс на българските медии го изисква.

11

Във Фрог

преди 2 години

РашкоФ твърди, че е замесен един бивш премиер на България.

10

друг път

преди 2 години

Бойко Рашков знае, а ***....

9

Уууууу

преди 2 години

Англичаните уреваха света, че сме били расисти по време на мача ни с тях. А какво е това, по време на полуфинал на европейско първенство по време на решаваща(измислена) дузпа да заслепяваш с лазер вратаря на противника. А иначе, ние сме расисти. Рижави лицемери.

8

Анализатор

преди 2 години

румбата юмрукаджията как кой по заповед от пасьолството и лично прръдлюто с високите токчета от кръмълския обборр!