13

Анонимен

преди 2 години

За да бъдете обективни вече ще трябва да добавите към статистиката и колко от тези хора са ваксинирани. Иначе не е коректно.

12

Атанас Велмазов

преди 2 години

Има ли още баламурници, които верват на ''пандемията КОФИ 19'' ???????????????????????????????????????????????????????

11

Математик Витанов

преди 2 години

Задача: Къде се дяна делта варианта на коварния коронавирус? Уравнение: x/y+z -1,34* 23491 Отговор: Заминал е на море в Гърция.

10

Alles Gut

преди 2 години

ТРЕПЕРА ОТ СТРАХ

9

математик

преди 2 години

55 нови? И всичко се дели на пет...

8

Сезонни ОВИ

преди 2 години

К*во ста*а?Спират се допълнителните кинти за "борба" с ковид-а и случаите рязко намаляват.Хора, където не става въпрос за пари, става въпрос за мнооооооооооого пари!Вирус ИМА, негови мутации също ИМА, както ги е имало откакто свят светува и ще ги има, докато светът светува - природа.Останалото е откровени лъжи, истерия, много пари и ... социални и медицински експерименти.На ваксинираните - честито!

7

Анонимен

преди 2 години

Поредната кошмарна новина за ваксиноманиаците, платените брокери на Бигфарма и поклонниците култа към непобедимия Ковид-19! Светът им рухва пред очите!

6

Хемус

преди 2 години

Година и половина го чакам този вирус,все ме подминава!За този период се срещнах с много,ама много хора,един не видях да е обявил права линия!Това е нещо като тест за интелигентност!Сложете си маска и ръкавици на 35 градуса!Шлемовете също много ви отиваха!Аз отивам да се радвам на слънцето и моренцето

5

Док

преди 2 години

Значи туй българина все наопаки на света. Целия свят пламна със страшната болест, само той не ще да се разболява. Всички се ваксинираха срещу вируса, само той се опъва като магаре. Господарите място не могат си намери от българското вироглавие.

4

Анонимен

преди 2 години

Специални поздрави за експертите доктор Гломб-Тромб и математик Витанов, които предрекоха че появата на Делтата в България ще е фатална...Познаха! Оказа се наистина фатална, само че за коронавируса като цяло! Бройката на заразените уверено върви към 0 за денонощие, а процента положителни тестове се закова под 1 %. Май наистина ще се изхвърлят ваксини!

3

Анонимен

преди 2 години

Ако се потите без причина, ако приходите от усвояване (крадене) са ви спаднали драстично, ако имате усещането че всеки момент ще ви изчегъртат,ако миризмата на затворническа килия се усеща натрапчиво около вас, а нямате подкрепа от никъде, сто процента сте заразени от герб щама на уханската кихавица. Няма ваксинка, дните са ви преброени.

2

УчудЕна

преди 2 години

Ееее само 55 нови бройки!Нещо Делта, Мелта няма ли?!Или ще чакаме сигнала от големите началници, за да обявим код кафяво на заразяванет?

1

Анонимен

преди 2 години

Вируса e гаден, независимо дали ви харесва или не. Пазете здравето си и се лекувайте, но НЕ ХОДЕТЕ при проф. НИКОЛАЙ ГАБРОВСКИ - Пирогов или доц. ЗАФЕР ОРКУН ТОКТАШ - Медикал Караджъ от болница Медикал парк.Това са изключително арогантни, нахакани, некадърни, интересуващи се само от парите ви.Ще ви осакатятза едните пари.