32

Анонимен

преди 2 години

spyonskite teroristi rradevi ochakvat komissioni. ;-) bg narod ot nikoi nisto ne chaka, vsichko si ima i po-visoki zaplati ot germanskite ste si ima vednaga, ako spre i zabrani toka za export i v sgradata na bg prezidentstvoto drapne shaltera na elektromera i izkluchi inerneta...;-)))

31

другарю фигурант

преди 2 години

България е натрупала опит ама не благодарение на теб .

30

Анонимен

преди 2 години

тоя президент-женкар е един много пропаднал комунист.

29

Мен

преди 2 години

Тука има големи г...ци. то президента ако беше фалшиф нямаше us посланичката да го глези. Ама този президент е единствения до сега който не си чете речите. Ама как да го знаете като и вий сте гл...ци

28

Таня

преди 2 години

Гнус ме е от този.Черен и от вътре и от вън.И трови от цинизъм

27

Анонимен

преди 2 години

комуниста лъже, че търси немски инвеститори.но го интересуват предимно руски и китайски.

26

Марин

преди 2 години

Скоро няма да си прецедент и ще те вкараме в затвора руски агент.

25

моч

преди 2 години

На кого ги разправяш тези врели некипели бе ле_ке болшевишко !?Те германците да не са паднали от луната и да не те виждат що стока си - ретроградна , антиевропейска , подла и долна.Не само че няма да инвестират и един цент в чалгаро-мутренската ти хунта , а съвсем скоро ще резнат и фондовете .Краят е предизвестен - комунистическо управление винаги завършва с национална катастрофа - ФАКТ !!!!!!!

24

Анонимен

преди 2 години

Радев чорап на годината.

23

Инвеститор

преди 2 години

Какви очаквания могат да имат инвеститорите ,които само като ти видят гьон-сурата, Фигуранте, и хората разбират , че разговарят с марионетка !!! Ти си жалко подобие на държавник, Фигуранте ! И физиономията ти е селска , и изцепките ти са противни ! Цяла Европа го вижда вече ! Само съсипваш имиджа на Родината , *** руско !

22

Анонимен

преди 2 години

последните крупни немски инвестиции са в сърбия и македония...инвестиции,които носят висока добавена стойност...и това са държави,които не са членове на ес.

21

До 20

преди 2 години

Кои са хмм тези субекти които си изредили по именно , А?! За мен те са незнайни и не значителни и акко това е твоят критерий за интелект, говори колко си про ст, но такива са всички поддръжници на нищожеството наречено " президент", което и днес стана за резил в опита си да ни докаже, че владее английски. В 5 изречения 4 грешки.

20

Анонимен

преди 2 години

Радев говори за инвестиции, а спря магистрала Хемус?

19

Надблюдател

преди 2 години

Нито е избран за Премиер, нито е дошъл със избори в Изпълнителната власт/ Президентът е лишен от правото да се занимава с инонимика ,по Конституция/, а тръгнал инвестистии да сънува, разчитайки на "мандатоносителя" .. Чал'гофон Учен'долски! И смята ,че германците пасат трева, като същите избиратели, които ще гласуват за Дългия с обеците! Ако в България са си отгледали поколение ,което да им се връзва, надали немските инвеститори и те пасат от същата трева!

18

Анонимен

преди 2 години

комунистите, за 30 години, успяха да съсипят единственния ресурс на България - народа.сега остава да продадат държавата и да се изнесат, както са направили децата им.

17

Анонимен

преди 2 години

За рашките нещо не е ли казал зеления чорап?

16

Анонимен

преди 2 години

Ами не случайно много от президентите са бойкотирали Ел Фигуранто, като тези на Австрия и Хърватска и са изпратили някакви анонимници, като знак на протест към Радо шишарката...отявлена руска п.одлога и говорител на подсъдни олигарси!

15

нн

преди 2 години

Радев, Радев не си добре. Какви инвестиции от Германия? Хората да не са ***. Инвестиции има там където има хора да им работят. България нито има хора, нито има начин да ги привлече. Не видя ли какво стана с Шкода, защо отидоха в Турция, защото има млади хора, защото е голям пазар, защото там печелят, а в България какво, едно нищо, никой няма да дойде. Дори и китайците видяха че сме *** и тихомълком се изнизаха, това случайно ли беше, другия път. В бизнеса има само интереси и толкова.

14

Анонимен

преди 2 години

Румпа, а нещо за санкциите срещу ботоксовото джудже?

13

Не може да бъде!!

преди 2 години

Тази президент Щайнмайер трябва да е голям баламурник, ако разчита на думите на Фигуранта, че ще привлича инвестиции и ще развива демокрацията в България. Такъв разговор с Радев е "мижи да те лАжем".