12

Dinosaurus

преди 2 години

ето това е резултата от чалгаризацията на България, другари. Колко години шоуто на Слави възхваляваше простотията, пошлостта и принитивизма? "сиренье, сгодни женици, на-на-найна в комбайна, едно ферари с цвят червен"... да не говорим за *** татуиривки по гърба му и комплексарско-грандоманското поведение в публичното пространство. Тия "осквернители' с това са израсли, с тази помия която 20 години се изливаше от екрана, а сега претендира да е сериозна политика!!!. Честито обновление.

11

Анонимен

преди 2 години

Когато вандали оскверняваха паметници на хилядите проляли кръвта си борци срещу нацизма, вие ги оправдавахте с думите, че това е свободният демократичен полет на тяхната творческа фантазия, а аз ви предупреждавах, че ако бъдат поощрявани, този полет ще ви тресне най-неочаквано като бумеранг.

10

Гаро

преди 2 години

Ай стига бе, нали е "демокрация" и всеки е свободен да си прави каквото си иска!?

9

Свастиката

преди 2 години

Е несправедливо ocpaна от Хитлер. Това е най-благоприятният символ в Древна Индия, използван от почти всички религии. Свастя означава здраве.

8

Ами

преди 2 години

ГЕРБ-младежи в действие.

7

Munchen_DE

преди 2 години

По надписите си личи, че това е утайката на обществото! И да добавя, училището е в Лозенец, а не в дръгливите западни покрайнини на столицата. То че всичко се връща е ясно, но нещо много дълго чакаме за възмездие. И за финал...КЗЛ!

6

SS

преди 2 години

Голяма работа,че е имало свастики ! Виж за нецензурните думи не съм съгласен. Що не погледнем произхода на повечето политици у нас.Някой още ( за всеки случай) си пазят партийните книжки !

5

Анонимен

преди 2 години

Много ги обичам феновете на Левски. Големи патриоти били и обичали Апостола.Така ли уважават Левски като рушат?

4

Анонимен

преди 2 години

Е, Радев нали каза, че държавата се е завърнала?

3

Доган

преди 2 години

Пътя на България към Европа минава през Босфора.

2

House M.D.

преди 2 години

Откога Калапиш стана българска фамилия?

1

АнонимеН

преди 2 години

НИКАКВИ РОМИ ; НАПИСАЛ Е ЛЕВСКИ 1914/ ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ - АКЪЛ МОРЕ ГЛАВА ШАМАНДУРА1