33

Анонимен

преди 2 години

Щом САЩ са доволни значи баницата е блажна !

32

Анонимен

преди 2 години

Ще ни подкрепят от три страни, за да не кривнем от пътя.

31

Анонимен

преди 2 години

Молим Байдън да издаде червена бюлетина за националния предател Тикво Борисов, който се кани да избяга в Турция след изборите.

30

Анонимен

преди 2 години

Кошлука спря това фигурантско представление и този фигурантски американски президент, който се показа фигурантски. Фигуранта говори на английски език даже. Фигурантското шоу за изборите. Липсваше само Тикво Борисов да каже на Бадън, че Тръмп го е галил по главата.

29

ПроСоТо

преди 2 години

"..Инициативата Три морета иска да промени това. Проектите включват пристанище в Хърватия, което би могло да приема кораби, превозващи втечнен природен газ (LNG) - например от САЩ - "...!!!!! ХА ХА ХА!...За какво бил целия тоя напън?!..От "Съветските танкове през СВ,до..ПРЕНОСА НА ВТЕЧНЕН ГАЗ ОТ Кравария!!!!..ПОДМЯТАТВИ КАТО НЕКАКВИ ДЕТСКИ ИГРАЧКИ,хора,А НА ВАС НЕ ВИ ПУКА...

28

ПроСоТо

преди 2 години

А!...Не бех очаквал такавапростотия!..Вижте:-"Това, което липсва по-специално, са добрите магистрали, железопътни линии и газопроводи на север и на юг. Това е наследство от Студената война. Съветските лидери се погрижиха руският газ, танкове и войски да могат лесно да се движат по оста изток-запад, но не се интересуваха ни най-малко от другите връзки между окупираните от тях държави.Инициативата Три морета иска да промени това. Проектите включват пристанище в Хърватия, което би могло да при

27

ПроСоТо

преди 2 години

Признавам си греха,че "Инициативата Три морета" не ми говори нищо..Сега обаче ще ръшна тук-там и след това,ако нямате нищо против,ще изкажа мнението си..И така:-Започваме..

26

Анонимен

преди 2 години

Изкуфял сигурно искаше да каже Турция на три континента

25

БАЙДЪН Е ПО-ВЕЛИК!

преди 2 години

Байдън е по-велик от Роналд Рейгън, защото Рейгън само разтури измисления Съветски Съюз, но Байдън ще ликвидира завинаги Империята на злото.

24

Патриот

преди 2 години

Благодарим за топлите думи и подкрепата на нашите приятели и съюзници американците. Който се е хванал с Америка печели, за разлика от Русия които са вечните губещи.

23

От село

преди 2 години

Аве бай Дън на кои ора беше?

22

Анонимен

преди 2 години

"Демокрациите трябва да докажат, че могат да работят за народите си," -- много дефекти дават тези демокрации, трябва да работят автоматично, ефективно а на практика е истинска трагедия. Байден е поредният американски лъжец, а зад него тълпи американски крадци, търсещи добра хранителна среда за дейността си.

21

Анонимен

преди 2 години

Айде много мерси от такава подкрепа, но нема нужда ! По-далеч от САЩ за да има мир и просперитет !

20

Анонимен

преди 2 години

Не. Не ни подкрепя САЩ. Фактът, че продължаваме да сме с визи,при условие че сме страна от ЕС, означава че САЩ не ни подкрепя. По силата на ЕС договора с американците, всички страни на съюза трябва да влизат без визи в САЩ. Но ние не! Е, дали ви вярваме.че ни подкрепяте? Между другото ще влизаме ли в Шенген или пак ни показаха среден пръст?

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19За да си сила и то световна, требва само едно рамо да удариш, другото требва да го свършат васалите :)) Силата не се изразява само във военни действия, силата е всеобхватна - икономически, политически, разбира се военните.... много фактори са :))

18

Анонимен

преди 2 години

Защо ще ни помагате, нещо лошо ли сме направили? Не може ли да отидете да "помагате" на някого другиго?

17

Анонимен

преди 2 години

По принцип съм скептичен към Радев. Дано ме опровергае все пак. Лошото е, че много противни хора се готвят да влизат във властта, което значи, че буквално положението може да се окаже "от трън та на глог". Дано и за това ме опровергаят, но имам някакви съмнения.

16

Анонимен

преди 2 години

Щом президентът на САЩ е направил видеообръщение по инициативата Три морета с това дава пределно яснен знак- САЩ не подкрепят Тиквата и ГЕРБ. Изчегърването им вече е напълно сигурно!

15

Анонимен

преди 2 години

Той ли го е заявил или вие го окрасихте. Тоя не може да каже 2 думи на кръст. Силно са загрижени за менталното му стъстояние което вече удря земята... Да не забравяме че оня ден в едно кафе го питаха въпрос и той си извади от джоба листче със отговори...

14

Анонимен

преди 2 години

Можеше поне и една композиция развалена царевица да изпрати, че мизерията настава.