17

Анонимен

преди 2 години

Три морета е изгодно е за Гърция и Венизелос, а България ще пие чаша вода за пореден път. Радев работи за гърците.

16

Анонимен

преди 2 години

ФОРУМ ЛИ?НЯКАКВИ ИЗТОЧНО И СРЕДНОЕВРОПЕЙЦИ СЕ ОПИТВАТ ДА ГОВОРЯТ НА АНГЛИЙСКИ...НЯМА ГИ ИВА НИКОЛОВА И ИЛИАНА БЕНОВСКА ТА ДА РАЗВЕДРЯТ ОБСТАНОВКАТА.

15

Анонимен

преди 2 години

ТОЛКОВА Е ИНТЕРЕСЕН ФОРУМЪТ,ЧЕ ПОЛОВИНАТА ОТ ДЕЛЕГАТИТЕ ДРЕМЯТ А ДРУГАТА ПОЛОВИНА СИ ГЛЕДА ТЕЛЕФОНИТЕ.

14

Анонимен

преди 2 години

РАДЕВ ТРЯБВА ДА СИ ПОЧЕША ЕГОТО,ЗАЩОТО ДЕСА ГО ЧАКА С ТОЧИЛКАТА НА ВРАТАТА!

13

RAZOR RAMON

преди 2 години

ГЪРЦИЯ ЗНАЕ ЗА КАКВО Е ДОШЛА САКЕЛАРОПУЛУ...ВЪОБЩЕ НЕ Е ЗА ТРИ ПЕТ СЕДЕМ ДЕСЕТ МОРЕТА или за Анти-Руска Линия..Гърция е поканена да дойде допълнително, заради САЩ ..........И сега САЩ ще посекат Боко заради Руската Тръба .....А Радев е отдаден на 100 процента на НАТО, И Е НАТОВСКИ Агент----ще рече пълен предател за русофиллските си про-Руски избиратели . :)) муахаха .

12

Анонимен

преди 2 години

НАИВНИЦИ...ЗАПАДНА ЕВРОПА НЯМА ДА ГО ПОЗВОЛИ!КАК ВИЖДАТЕ ЕДНА ПОЛША ДА Е ПО-РАЗВИТА ОТ ЕДНА ФРАНЦИЯ ИЛИ ЕДНА УНГАРИЯ ДА Е ПО РАЗВИТА ОТ БЕЛГИЯ.ТОВА Е ПРОСТО ЕДИН АНТИРУСКИ И АНТИКИТАЙСКИ ПРОАМЕРИКАНСКИ КОРДОН.

11

Миро

преди 2 години

И при което правителство са правени тия инфраструктурни проекти а?С чужда пита помен правиш ,така беше и с ваксините -подаряваше на македонците и нищо не направи милиони ваксини на ***.Парвенюта от Славяново ей,отврат

10

Анонимен

преди 2 години

Нормално беше да сме домакини на тази среща. Цялата ни територия е магистрали. Борисов е построил над половин милиард километра магистрали. По-точно е построил 50 км и е откраднал пари за 500 млн. км. магистрали.

9

Е,Баце

преди 2 години

На кой форум говори днес?В кое село?

8

Анонимен

преди 2 години

ПОРЕДНИЯТ БУТАФОРЕН ФОРУМ ЗА НЕЩО,КОЕТО ЕВЕНТУАЛНО МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ ВБЪДЕЩЕ...ОКОЛО НЕГО ВЪПРОСИТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ ОТГОВОРИТЕ...ТАЗИ ИНИЦИАТИВА НА СРЕДНОЕВРОПЕЙСКИТЕ СТРАНИ НЕ МОЖЕ ДА МРЪДНЕ И САНТИМЕНТЪР БЕЗ ОДОБРЕНИЕТО НА ТУРЦИЯ,РУСИЯ,КИТАЙ И ЗАПАДНА ЕВРОПА.

7

Психоанализа

преди 2 години

Когато един човек е изплашен, той уличава другите в това което прикрива. Когато викаш "Мутри вън", но съветника ти е последния който се е срещал с Васил Илиев преди да го убият ти си мутрата. Когат Славун вика как на Гешев му бил тесен стола, реално подсъзнателно на него му е тесен стола в политиката.

6

Ооо

преди 2 години

Този път си е научил речта, но въпреки всичко допусна грешки абе в стремежа си да ни докажа какъв " капацитет " е отново стана за резил и у нас и в чужбина. Ей, радефофоф не смейте да подценявайте интелекта на българите!!! Всички сме на ясно ,че провеждането на този форумът точно сега е предизборен фарс. Грешни пари хвърлени на вятъра за безполезна инициатива, която я сработи ,я не. И отново нищо полезно и смислено за обикновените хора.

5

Анонимен

преди 2 години

Сега ще започнат злобните коментари на гербаджийчетата. Безсилният им гняв срещу президентът ще достигнат невиждани висоти. НО, Радев е президент и пак ще бъде избран, а идолът на крадливата хунта - Чекмеджан Банкянски отича в канала. Злобата на Борисов срещу Радев е разбираема, защото той се опълчи срещу му и изика - мутри вън! С това се започна и началото на края на крадливото и уродливо гербаджийско управление довело страната до най-бедна в ЕС.Но за радост, това управление е в историята!

4

Анонимен

преди 2 години

Добре че беше Бойко да се построят всички тия пътища. Сега червените скакалци поне не могат да ги откраднат.

3

Анонимен

преди 2 години

Е да, ама герб направиха всичко. Ти само му даде име...

2

А комуниста

преди 2 години

Борисов се крие в зайчарника и плаче от яд.

1

Анонимен

преди 2 години

Я, комуниста се показа предизборно.