7

Memet

преди 2 години

Не вярвам на тези...българка жена имам с 4 деца ...всичко възможно правят да ми откажат..трябва да си блато *** за да ти дадат..това е нещо обидно за българите ..спасяване се българи бягайте по чужбина..да си раздават тия помощите

6

НЯМА НУЖДА

преди 2 години

Самата топлофикация е адско мъчение и кожодер. Масово изключване от топлофикацията и хората да живеят като ескимоси.

5

Радослав

преди 2 години

Стига сте раздавали помощи на ромите! Помощи само за данъкоплатци! Всички партии ревете да помагате на ромите, а скоро няма да има данъкоплатци от които да крадете, че да си хрантутите скъпоценните гласоподаватели от маалите! Само помощи и пенсии се вдигат, а за останалите вдигате само данъчната тежест! Кои ще ви хрантути след 10-15 години?

4

След като намалиха

преди 2 години

пенсиите(позната щастлива ме помоли да и обясня с колко и е нараснала пенсията след 1.7.тъй като и е приведена по-голяма сума от очакваното.След направените изчисления се оказа,че с бойковите 50 лв дадени за последно т.м.е взимала почти 500 лв,без тях въпреки увеличението от 5%,от август ще взима с 28лв по-малко, отколкото преди това увеличение.Спирането на 50-те лв се избива само при пенсии над 1000 лв.които ще са на нула.Всички под тях ще имат по малки пенсии. На приказки сме големи...

3

МНЕНИЕ

преди 2 години

Трябва да се повиши помоща за отопление на бедните хора , сега е момента .Но мисля че следващата година трябва новия Главен Прокурор да провери сигналите на МВР - всички роми и членове на ГЕРБ взимат тези помощи . Сега е грозно да се взимат мерки - ще пострадат невинни хора , които се нуждаят действително от тези пари за да не измръзнат зимата - те са 10% от обявените .

2

Ина

преди 2 години

СТИГА С ТИЯ ПЕНСИОНЕРИ МИЛИОНЕРИ СТАНАХА

1

Евроатлантик

преди 2 години

Вместо да да се вдигне депутатските заплати,че те вашите любимци с 10 хилки едва връзват двата края,ще се вдига помощта за някакви си неблагодарни пенсионери.300 лв минимална пенсия не им ли стига?