6

Атанас Велмазов

преди 2 години

Дивото къмпингуване е изключително дивашка и извратена история, хипстъри, растаджии, наркомани се..рат по пясъка, друсат се пушат трева, пият бира от пластмасови галони, гнусна работа ! Много по добре да има добре направен хотел с гледка към морето, нормално заведение, барче и тн !

5

нн

преди 2 години

Дивото къмпингуване е за диваците, има ги в България. В едно подредено общество, няма място за диваците, трябва да се създаде нужен ред, дисциплина, хигиена, достъп и т.н. за тази работа. Това не е шега работа, трябва нормативи, регулация, ред, дисциплина, опазване на околната среада и нещата да станат като за бели хора, другото е откачена работа.

4

rrrrr

преди 2 години

Кви туристи са тея бати скотовете. По цяло лято лежат в палатаката и се*ат на няколко метра от нея в изкопана дупка заградена с чаршафи 100 човека. Айде няма нужда от подобни "туристи"

3

закона ОМЕРТА

преди 2 години

действа безотказно

2

Гошо

преди 2 години

Нищо не можете да спасите вече. Алчните "бизнесмени" и на гроба на баща си биха строили ако могат. Ще се намери начин и тази земя да я заменят за "земеделски" камънак някъде си, и после да почнат да изкачат бетоновите дюни.

1

България

преди 2 години

Природата ако я загубим, губим вдичко.