10

ББ

преди 2 години

Брюксел е символ на карупцията,гнездо...за съжаление на Народите на ЕС,политиците на които доверихме животите си и ни ограбват и предават...зависими,алчни и корумпирани!ЕС е велика идея...не я отричайте и предавайте,борете се с корумпираната политическа!!!

9

Анонимен

преди 2 години

Корупцията не се бори със санкции. Единственият начин да ѝ се противодейства е да се намалят бюджетите, включително и този на ЕС. По-малко обществени пари = по-малко корупция. Но няма да намерите и един политик, който да ви го каже това. Защо ли.

8

Анонимен

преди 2 години

В Брюксел е най-голямата корупция и лобизъм...

7

ПроСоТо

преди 2 години

ВЕЛИКО!...ПРЕВЕЛИКО!!!!!...Забелезахте ли къде се крие корупцията?..-Ами в"Русия, Китай, Северна Корея, Либия, Южен Судан и Еритрея"...?!..ОТ СВЕЖО ПО-СВЕЖО!..САМО В ТИЯ държави има корупция,в останалите от ЕС,-НЕМАААА!!!...А "най-чиста" откъм корупция се оказва България..Тя изобщо не е и спомената в решението...ЦИРКОВЕ!!!...ЦИРКОВЕ ЗА СЛЕПИ,ГЛУХИ и МАЛОУМНИЗРИТЕЛИ!..А,и нещо още по-свежо:..-Значи ЕС "МОЖЕ" да налага санкции,но засегнатите от тях страни НЯМАТ право на ответни ?!?!....неам думи!.

6

Анонимен

преди 2 години

бой по корумпираната кратуна на бай ***.

5

Анонимен

преди 2 години

Еврокоминтерна иска да ни спира парите, които даваме на Еврокоминтерна...................... Еврокоминтерна иска да пуснем сръбско-югославските лъжи на прозападна бивша Югославия в Европейския съюз.

4

Анонимен

преди 2 години

Това ще важи ли за "наши" марионетни режими ?

3

Борисов

преди 2 години

Ще пострада пръв от корупцията. Много са му слаби ангелите, когато го корумпират с достойни количества и средства. Иначе е непримирим към чуждите грешки.

2

Радослав

преди 2 години

И какво ще гласи този закон? Санкции срещу корупцията и първи перманентен член е България. Най накрая нещо в което ще сме винаги в топ 2. Направо първо място да го кръстят България и да оставят едно празно, за провинилите се.

1

Анонимен

преди 2 години

Путин тази сутрин е нещо начумерен ....